• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt mü bu?

dionne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
21
1
86
İstanbul
Bayanlar geçen ay adet gördüm ayın 15i gibi gene adet görmem gerek normalde ama göğüsümü zorlayıp sıktığımda ucunda nokta nokta beyazlıklar oluyor bu normal mi yoksa süt mü?

o bende de oluyor bende merak ediyorum doğrusu adet olsamda olmasamda süt gibi beyaz bişey geliyor .s çocuk olmadan süt gelmesi normal mi ki

bi kadın doğumcuya başvurmanız gerekir.bu bildiğim kadarıyla prolaktin hormonu yüksek olanlarda oluyor.fazla oynamayın.

kötü bişey mi :S

canım benım ıyı bişey sayılmaz bende bu belırtıler yok ama senın durumun prolaktin hormonu yani sut hormonu yukseklıgı beyin otomatık olarak bu kadın yenı doğum yaptı dıyor ve ılerlerse göguslerden sut gelıyor mumkun oldugunca göguslerıne dokunma ve bir an önce doktora gidip hormon testı yaptır cunku ılerde hamıle kalmak ıstersen bu hormon yuzunden cok zorlanırsın

Bayanlar geçen ay adet gördüm ayın 15i gibi gene adet görmem gerek normalde ama göğüsümü zorlayıp sıktığımda ucunda nokta nokta beyazlıklar oluyor bu normal mi yoksa süt mü?

canım doktora git ve bir an önce hormon testi yaptır emınımkı prolaktının yukselmiş... tehlikeli bişey cocuk isteyen insanlarda bu varsa eger cocuk ssahıbı olmak cok zorlasıyor..

Back