• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süt maydanoz kürü ve incir havuç kürü deneyip hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kumral_27

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
257
66
298
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar bir yıldır korunma olmadığı halde gebe kalamadım rahimde hormon da sıkıntı yok internetten araştırdıgım kadarıyla süt maydanoz ve incir havuç kürü bir çok kişide faydalı olmuş aramızda bu kürlerde deneyimi olan varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum

Merhaba arkadaşlar bir yıldır korunma olmadığı halde gebe kalamadım rahimde hormon da sıkıntı yok internetten araştırdıgım kadarıyla süt maydanoz ve incir havuç kürü bir çok kişide faydalı olmuş aramızda bu kürlerde deneyimi olan varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum
Bu ay ben deniyorum

Nasıl yapılıyor kür anlatabilir misininz rica etsem?
Netten biraz arastirdim. Geceleri uyumadan oncebir kilo süt kaynayinca maydanos atiyorum icine biraz da oyle kaynatiyorum. Sonra buharina oturuyorum. Guzel bi duzenek yapmaniz lazm buhar disari cikmasin😂buhar gecinceye kdar oturuyorum bazen ikinci defa isitiyorz. Yakmayin kndinizi dikkat edin. Adet bitiminde basladm bes gun yapacam yumurtlamaya yakin birakacam

Netten biraz arastirdim. Geceleri uyumadan oncebir kilo süt kaynayinca maydanos atiyorum icine biraz da oyle kaynatiyorum. Sonra buharina oturuyorum. Guzel bi duzenek yapmaniz lazm buhar disari cikmasin😂buhar gecinceye kdar oturuyorum bazen ikinci defa isitiyorz. Yakmayin kndinizi dikkat edin. Adet bitiminde basladm bes gun yapacam yumurtlamaya yakin birakacam
Buharına nasıl oturuyosunuz😊

Ben adetim bittikten hemen sonraki gün başlayarak 6 gün süt maydanoz kürünü yaptım adetimin 5 inci günü incir havuç kürü yapmaya başladım 21 gün yapıcam bunu siz kaç gün yaptınız süt maydanoz kürünü
Bu gece 5 olacak. Daha da yapmicam. Incir kurune de adet bitimi basladm bugun havucta koydum. Bi kac gun daha yaparim

Ben süt maydanoz yapmıştım o ay şükür hamile oldum ama o ay çok iyi beslenmiştim. Meryem suresi düzenli okumuştum

Back
X