Teşekkür ederim :) cevap yazdığınız için adetli iken nasıl oturacağım ki adetten sonra yazmışlardı bide zeytinyağı var evde hakiki onu elime döküp kasıklarımı ovalayacam ne zaman silecem veya yıkayacam yoksa öyle mi kalacakMerhaba ben de polikistik over var tedavi oluyordum çocuk için fakat tedavide kullandığım ilaçlar kist yaptı doktor tekrar doğum kontrol hapına başlayacaksın dedi çok moralim bozuldu ben de bırakıyorum tedaviyi dedim kiste kalırsa kalsın dedim zeytinyağı ile ovaladi kasiklarimi bu sütü maydanoz kürünü 3 gün yap ama adetli iken yapıyordum herhalde ve beş sene önce yapmıştım çok hatırlamıyorum üç gün süt maydanoz buharına oturdum 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım bence denemenin bir zararı olmaz
Yok önemli değil maksadım size yardımcı olmak.. bence siz hiç ovalama işine girmeyin Çünkü nereleri ovaladıni tam bilmiyorum Bir de bu kadın bilen bir kadındı yani doğum yaptırmış ebe gibi bir şeydi kendimiz yapamayız bence o sakınca olur adetin ya 1. Günü ya da 3. Günü başlayıp 3 gün oturmuştum ya bir tencerede 2 kilo sütü 2 Demet maydanozu kaynatmıştm tabii artık o tencere çöp sayılirTeşekkür ederim :) cevap yazdığınız için adetli iken nasıl oturacağım ki adetten sonra yazmışlardı bide zeytinyağı var evde hakiki onu elime döküp kasıklarımı ovalayacam ne zaman silecem veya yıkayacam yoksa öyle mi kalacakÇok soru sordum galiba kusura bakmayın lütfen
Adetliyken anam akar ya o adetten sonra yapsam olur mu sizce bide yaptıktan sonra ilişki olacak dimi 3 gün boyuncaYok önemli değil maksadım size yardımcı olmak.. bence siz hiç ovalama işine girmeyin Çünkü nereleri ovaladıni tam bilmiyorum Bir de bu kadın bilen bir kadındı yani doğum yaptırmış ebe gibi bir şeydi kendimiz yapamayız bence o sakınca olur adetin ya 1. Günü ya da 3. Günü başlayıp 3 gün oturmuştum ya bir tencerede 2 kilo sütü 2 Demet maydanozu kaynatmıştm tabii artık o tencere çöp sayılirsonra üzerine sandalye koydum ortasını mi kesmistik sandalyenin hatırlamıyorum alt zaten çıplak oluyor otururken üstüme de battaniye ortup terlemişti benii birde çok hareket etmedim o üç gün fazla terletcek işler yapmadım hep çorap giyindim soğuk algınlık yaratacak şeylerden uzak durdmm öyle demişti bana
Yok hayır bu zaten oraların açılması için yapılan bir doğal yöntemle HSG gibi düşünün ilişkiye girmeye gerek yok yani damlıyor ama.yapacak bsey yokAdetliyken anam akar ya o adetten sonra yapsam olur mu sizce bide yaptıktan sonra ilişki olacak dimi 3 gün boyunca
Anladım canımYok hayır bu zaten oraların açılması için yapılan bir doğal yöntemle HSG gibi düşünün ilişkiye girmeye gerek yok yani damlıyor ama.yapacak bsey yok
Merhaba benimde 1 tüpüm kapalı diğeri açık ama 2 yıldır olmuyor. Peki siz tekrar hsg çektirdiniz mi açılmışmıydı acabaYok önemli değil maksadım size yardımcı olmak.. bence siz hiç ovalama işine girmeyin Çünkü nereleri ovaladıni tam bilmiyorum Bir de bu kadın bilen bir kadındı yani doğum yaptırmış ebe gibi bir şeydi kendimiz yapamayız bence o sakınca olur adetin ya 1. Günü ya da 3. Günü başlayıp 3 gün oturmuştum ya bir tencerede 2 kilo sütü 2 Demet maydanozu kaynatmıştm tabii artık o tencere çöp sayılirsonra üzerine sandalye koydum ortasını mi kesmistik sandalyenin hatırlamıyorum alt zaten çıplak oluyor otururken üstüme de battaniye ortup terlemişti benii birde çok hareket etmedim o üç gün fazla terletcek işler yapmadım hep çorap giyindim soğuk algınlık yaratacak şeylerden uzak durdmm öyle demişti bana
Benim de aynı sol tüpüm kapalı. Bir umut bakıyorum yorumlara belki yapılacak şeyler vardır diye...Merhaba benimde 1 tüpüm kapalı diğeri açık ama 2 yıldır olmuyor. Peki siz tekrar hsg çektirdiniz mi açılmışmıydı acaba
Canım ben 3 4 ay önce echomarda cevat bayrak hocayla görüştüm. Selektif salpingografiyle açtı kapalı olan tüpü bilgin olsun bir görüş istersen belki açılma ihtimali vardır çok basit bir işlem.Benim de aynı sol tüpüm kapalı. Bir umut bakıyorum yorumlara belki yapılacak şeyler vardır diye...
Aaa ilk kez duydum böyle bir işlemi anestezili mi nasıl? Şu an tüpünüz açık mı? Durumunuz nedir detayları anlatır mısınız ücreti nedirCanım ben 3 4 ay önce echomarda cevat bayrak hocayla görüştüm. Selektif salpingografiyle açtı kapalı olan tüpü bilgin olsun bir görüş istersen belki açılma ihtimali vardır çok basit bir işlem.
Bende buralardan duydum ilk defa echomarı aradım cevat hocanın numarasını verdiler daha önce çekileni gönderdim %85 açılır dedi randevu verdi reglmin son günüydü gelmiyordu gittim. Aneztezisiz hsg çektiler ardından kapalı olan tüpü açtı ama aneztezisiz yaptı toplam 950 tl ödedim. Dışarda çekilen gibi ağrılı olacağını düşünme burada son sitem c kollu cihaz kullanılıyor. Çıktığımda koşarak durağa gittim canım korkma yani acı sadece adetin ilk günü sancısı gibi 3 5 dk oluyor.Aaa ilk kez duydum böyle bir işlemi anestezili mi nasıl? Şu an tüpünüz açık mı? Durumunuz nedir detayları anlatır mısınız ücreti nedir
Daha önce hsg yi aneztezili çektirmiştim ve sonrasında 3 gün kasıklarım ağrımıştı ama bunda hiçbir ağrı olmadı.. Şuan tüplerim açık fakat eşimde rahatsızlık çıktı gebelik oluşmadı..Aaa ilk kez duydum böyle bir işlemi anestezili mi nasıl? Şu an tüpünüz açık mı? Durumunuz nedir detayları anlatır mısınız ücreti nedir
Çok teşekkür ederim valla sen bunu söylediğinden beri araştırmaya başladım. Ben de bir şansımı deneyeyim belki açar kapalı tüpümü benim de umut oldu bana.Daha önce hsg yi aneztezili çektirmiştim ve sonrasında 3 gün kasıklarım ağrımıştı ama bunda hiçbir ağrı olmadı.. Şuan tüplerim açık fakat eşimde rahatsızlık çıktı gebelik oluşmadı..
Eşimde varikosel vardı ameliyatı gerek görmemişlerdi fakat yeni yaptırdığı testte değerleri düşmüş bu ay devlette aşılama yapabilirler fakat yumurta takibi derse doktor tedaviyi bırakıp ameliyatını olacak eşim. İnşallah hayırlısıyla bebiş sahibi oluruz canımÇok teşekkür ederim valla sen bunu söylediğinden beri araştırmaya başladım. Ben de bir şansımı deneyeyim belki açar kapalı tüpümü benim de umut oldu bana.
Allah razı olsun
Eşinin sıkıntısı çok ciddi değildir umarım
İnşallah canım hepimiz bebiş için uğraşıyoruz gecemiz gunduZumuz hep bu oluyor. Bana doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi. Hiç aşılamadan bahsetmedi.Eşimde varikosel vardı ameliyatı gerek görmemişlerdi fakat yeni yaptırdığı testte değerleri düşmüş bu ay devlette aşılama yapabilirler fakat yumurta takibi derse doktor tedaviyi bırakıp ameliyatını olacak eşim. İnşallah hayırlısıyla bebiş sahibi oluruz canım
Neden bahsetmedi ki eşinin testleri iyi mi? Sayısı ileri hareketi morfolojisi? Yani bize bu şekilde olmasına rağmen aşılama önerdi bütün doktorlar yaptırmamıştık olur belki diye. 2 buçuk yıldır olmuyor. Tüp bebek biraz meşakatli fiyat olarak yüksek.. Devlette bize 2 defa aşılama denemeyi sonrasında yine devlette tüp bebek yaptırabileceğimizi belirttiler.İnşallah canım hepimiz bebiş için uğraşıyoruz gecemiz gunduZumuz hep bu oluyor. Bana doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi. Hiç aşılamadan bahsetmedi.
Ve ya sizin yumurta rezervleriniz nasıl bu arada yaş kaç canımİnşallah canım hepimiz bebiş için uğraşıyoruz gecemiz gunduZumuz hep bu oluyor. Bana doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi. Hiç aşılamadan bahsetmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?