• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Süt maydanoz buharı 🤺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Celikkf

Çocuk Gelişimci Hanım
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
887
388
18
Kızlar hepinize merhabalar
8 aydır bebek çalışmaları deniyoruz. Geçen gün bir teyzeyle konuştum bana maydanoz süt buharını önerdi. Deneyip faydasını görenler veya zarar görenler var mi ?? Tavsiyelerinizi bekliyorum deneyimleyenler 🌺

8 aydır bebek çalışmaları deniyoruz. Geçen gün bir teyzeyle konuştum bana maydanoz süt buharını önerdi. Deneyip faydasını görenler veya zarar görenler var mi ?? Tavsiyelerinizi bekliyorum deneyimleyenler 🌺
Bu teyze istanbuldami bende gitmistim istanbul anadolu yakasinda bi teyzeye banada onermisti denemistim

Yok canim değil bizim akraba bilindik biri değil. Sende işe yaradi mi ya da zararını gördün mü
Zararini gormedim ama hamilede kalmadim teyze ebe gibiydi sut ve maydanozu kaynatip buharina oturuyordum icine arpada attiriyordu

Yaa bu durum öyle bir şey ki annelik duygusu yerleşince deli gibi anne olmak istiyor insan
Allah isteyen iyi anne baba olacak herkese nasip etsin inş
Ben denemiştim ama başka şeyler de deniyordum soğan suyu klomen vs gibi ve hepsini doktoruma da söylüyordum o ay tuttu ama bu durum kısmet işi allah nasip ederse eğer her türlü oluyor zaten bizim ki sadece uğraş ne ne kadar doğrudur fikrim yok

Yaa bu durum öyle bir şey ki annelik duygusu yerleşince deli gibi anne olmak istiyor insan
Ben denemiştim ama başka şeyler de deniyordum soğan suyu klomen vs gibi ve hepsini doktoruma da söylüyordum o ay tuttu ama bu durum kısmet işi allah nasip ederse eğer her türlü oluyor zaten bizim ki sadece uğraş ne ne kadar doğrudur fikrim yok
Ah bizde tadabilssek keske denemediğimz sey kalmadi rabbim biliyor doğru zamani ama insan sabredemiyor

Kesinlikle haklisiniz Rabbim isteyen herkese versin ama insan herseyi denemek istiyor bu belirsizlik cok kotu

Soğan suyundan zarar görenler cok var ya

Soğan suyundan zarar görenler cok var ya
Sogan suyunu kullandigim icin doktorum cok kizmisti bana yumurtaliklar insulin direncine bagli falan bisuru sey solemisti soganda cok seker var demisti bidaha hic kullanmadim

Sogan suyunu kullandigim icin doktorum cok kizmisti bana yumurtaliklar insulin direncine bagli falan bisuru sey solemisti soganda cok seker var demisti bidaha hic kullanmadim
Evet evet o cok riskli ya bende cok okudum zararini gören hormonlar iyiyse cok da kurcalamamak gerek

Evet evet o cok riskli ya bende cok okudum zararini gören hormonlar iyiyse cok da kurcalamamak gerek
Hormonlarim cok normal benim ama ben ilacsiz regl olamiyorum 😂😂 cok sacma ama doktor bakiyo olman lazim diyo akmiyo hahahah

Ben iki ay yaptım daha cok yeni gebelik olduğunu öğrendik çok şükür.

Back
X