- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu teyze istanbuldami bende gitmistim istanbul anadolu yakasinda bi teyzeye banada onermisti denemistimKızlar hepinize merhabalar
8 aydır bebek çalışmaları deniyoruz. Geçen gün bir teyzeyle konuştum bana maydanoz süt buharını önerdi. Deneyip faydasını görenler veya zarar görenler var mi ?? Tavsiyelerinizi bekliyorum deneyimleyenler
Yok canim değil bizim akraba bilindik biri değil. Sende işe yaradi mi ya da zararını gördün müBu teyze istanbuldami bende gitmistim istanbul anadolu yakasinda bi teyzeye banada onermisti denemistim
Zararini gormedim ama hamilede kalmadim teyze ebe gibiydi sut ve maydanozu kaynatip buharina oturuyordum icine arpada attiriyorduYok canim değil bizim akraba bilindik biri değil. Sende işe yaradi mi ya da zararını gördün mü
Bana reglin ikinci günu sadece yapacaksın dediZararini gormedim ama hamilede kalmadim teyze ebe gibiydi sut ve maydanozu kaynatip buharina oturuyordum icine arpada attiriyordu
Ben bebek sahibi olmak icin gitmisdim bana adet bitimi baslayip 3 gun yapicaksin dedi o surecte kullanacagim bitkisel bi fitil vermisti onuda yapmistimBana reglin ikinci günu sadece yapacaksın dedi
Ah bizde tadabilssek keske denemediğimz sey kalmadi rabbim biliyor doğru zamani ama insan sabredemiyorYaa bu durum öyle bir şey ki annelik duygusu yerleşince deli gibi anne olmak istiyor insan
Allah isteyen iyi anne baba olacak herkese nasip etsin inş
Ben denemiştim ama başka şeyler de deniyordum soğan suyu klomen vs gibi ve hepsini doktoruma da söylüyordum o ay tuttu ama bu durum kısmet işi allah nasip ederse eğer her türlü oluyor zaten bizim ki sadece uğraş ne ne kadar doğrudur fikrim yok
Kesinlikle haklisiniz Rabbim isteyen herkese versin ama insan herseyi denemek istiyor bu belirsizlik cok kotuYaa bu durum öyle bir şey ki annelik duygusu yerleşince deli gibi anne olmak istiyor insan
Ben denemiştim ama başka şeyler de deniyordum soğan suyu klomen vs gibi ve hepsini doktoruma da söylüyordum o ay tuttu ama bu durum kısmet işi allah nasip ederse eğer her türlü oluyor zaten bizim ki sadece uğraş ne ne kadar doğrudur fikrim yok
Önümüzdeki siklusta deneyeceğim bakalim. Ama zarar olur diye korkuyorumBen bebek sahibi olmak icin gitmisdim bana adet bitimi baslayip 3 gun yapicaksin dedi o surecte kullanacagim bitkisel bi fitil vermisti onuda yapmistim
Kesinlikle öyle her ay oldu mu olacak mi niye olmadi bunalimiKesinlikle haklisiniz Rabbim isteyen herkese versin ama insan herseyi denemek istiyor bu belirsizlik cok kotu
Soğan suyundan zarar görenler cok var yaYaa bu durum öyle bir şey ki annelik duygusu yerleşince deli gibi anne olmak istiyor insan
Bazen kendimle konusurken sey diyorum bu belirsizlik cok yoruyo ne zaman olacagini bilsem ona gore hareket ederimKesinlikle öyle her ay oldu mu olacak mi niye olmadi bunalimi
Evet en azından saat saat belirti okuyoruz kendimizdeBazen kendimle konusurken sey diyorum bu belirsizlik cok yoruyo ne zaman olacagini bilsem ona gore hareket ederim
Sogan suyunu kullandigim icin doktorum cok kizmisti bana yumurtaliklar insulin direncine bagli falan bisuru sey solemisti soganda cok seker var demisti bidaha hic kullanmadimSoğan suyundan zarar görenler cok var ya
Evet evet o cok riskli ya bende cok okudum zararini gören hormonlar iyiyse cok da kurcalamamak gerekSogan suyunu kullandigim icin doktorum cok kizmisti bana yumurtaliklar insulin direncine bagli falan bisuru sey solemisti soganda cok seker var demisti bidaha hic kullanmadim
Hormonlarim cok normal benim ama ben ilacsiz regl olamiyorum cok sacma ama doktor bakiyo olman lazim diyo akmiyo hahahahEvet evet o cok riskli ya bende cok okudum zararini gören hormonlar iyiyse cok da kurcalamamak gerek
DoktorunuZa danışın ben söylediğimde doğal antibiyotik senede 1 yapabilirsin dediSoğan suyundan zarar görenler cok var ya
Aa o niye ya Allah'ım vücudumuz bizimle oyun oynuyor sanki. Adet söktürücü mü kullanıyorsunHormonlarim cok normal benim ama ben ilacsiz regl olamiyorum cok sacma ama doktor bakiyo olman lazim diyo akmiyo hahahah
Ben iki ay yaptım daha cok yeni gebelik olduğunu öğrendik çok şükür.Kızlar hepinize merhabalar
8 aydır bebek çalışmaları deniyoruz. Geçen gün bir teyzeyle konuştum bana maydanoz süt buharını önerdi. Deneyip faydasını görenler veya zarar görenler var mi ?? Tavsiyelerinizi bekliyorum deneyimleyenler