Aile Planlaması Süt krem kıvamında akıntı yumurtlama belirtisi midir?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

cadiiiiii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
47
25
34
Merhabalar adet düzenim 30 ile 35 gün arasında değişiyor . Yumurtlama günümü bundan dolayı hesaplamakta zorlanıyorum . Telefon uygulamasından takip etmeye çalışıyorum . Yine de kesin olup olmadığına emin olamıyorum . Uygulamaya göre yumurtlama haftasının son günü dündü . 5 günlük yumurtlama süreci geçti yani . Dün ve bugün krem kıvamında süt beyazı yoğun akıntı geldi . Sizce bu yumurtlama akıntısı mıdır ?

Genelde yumurta akı kıvamında uzayan akıntı oluyor. Sizinki mantar olabilir. Yumurtlama günlerini ovulasyon testi ile takip etmenizi öneririm.

Bazı yerlerde yumurtlamadan sonraki günlerde olduğunu yazmış da . Hamilelik belirtisi olabiliyor diye yazılmış . Ondan dolayı kafam karıştı biraz

Bazı yerlerde yumurtlamadan sonraki günlerde olduğunu yazmış da . Hamilelik belirtisi olabiliyor diye yazılmış . Ondan dolayı kafam karıştı biraz
Hamilelikte beyaz akıntı krem kivamindan biraz daha sulu oluyor yumurtlama bittiyse krem seklinde akıntı oluyor

An

Anladımm. Bu defa da hamilelik olmayacak mı acaba
Ben 15 kasimda kürtaj olmak zorunda kaldim benim hamilelik belirtilerim arasinda ilk sezdigim gecikmeden sonraki akintiydi sulu ve beyazdi ilk dikkatimi o cekmisti daha sonra şekerli şeyleri cok canım istiyordu suphelendim test yaptim meger hamileymisim ama bebegim öldü yine çocuk düşünüyorum Rabbim isteyen herkese versin ama her hamilelik belirtisi bir değildir kadindan kadina bebekten bebege değişir benim akıntıyla beraber bacaklarimda yanma hisside vardi bazi gebelerde duyduğum kadariyla kimisinde sarı akıntı diyorlar kimisi göğüslerim cok acıyor diyo kimisi ilk haftalarda burnu dehşet koku alır Rabbimden başka kim yardim eder bize Rabbime siginalim vermiyorsa guzellestiriyordur bide kendini serbest birak stresten uzak dur ve kafaya bebegi takmayinca hamile kalmıştım umarım sizde gebe kalirsiniz

Canım bende bebek istiyorum bu yüzden araştıma yapıyorum akıntı sırası sanırım şu şekilde
1. Köyü süt veya sarı renkli akıntı
2. Şeffaf şu kıvamında akıntı
3. Yumurta ali kıvamı
Benim dün koyu kıvamlı geldi bugün daha şu gibi yumurtlama günü yaklaşıyor sanırım sende bu şekilde takip et dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…