• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt Kokusu

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Merabalar herkese
Evde sut kaynatirken 5 kiloluk süt ocakta alti yanik kalmis. Evde kimse yok 3 4 saat boyunca yanmış. Geldigimizde her yer duman altiydi. Evdeki bu sut yanigi kokusu nasil gecer ?

Yumusaticiya biraz su ekleyip kaynat canim kisik ateste dursun epey evi bolca havalandir sirke daha saglikli tabi ama onun kokusunuda sevemiyorum ben pek ben bu yontemi evde balik pisirdigimde uyguluyorum ama havalandirmak sart

çaydanlık yakınca lavanta kaynatmıştım ben evde o vardı ve geçirdi sütte de etkisi olur belki.

Duman alti olmussa bir sure daha surer.ben de de fasulye tenceresiyle yanmisti.kizimla uyuya kaldik.
Esim dogal gaz borularini boyayacakti koku gitsin diye onlari boyadi.biraz kokusunu bastirfi ama bir iki hafta yanlis hatirlamafiysam kokusu surfu.

Sirke camasir suyu limonlu suyla sildik dolaplari ama koku var hala evde tamamen gecmedi. Yumusaticiyi duymustum denemeyi dusunuyorum ise yararsa

Toz vanilya kavur taavada yumuşatıcı sağlıklı değil guzel koksada birde sürekli havlandırmak gerekli

Back
X