- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
- Konu Sahibi Hilalhilal11
-
Iyide benimkinin icide kasiniyodu.. sade yogurt kesmezdi bence. Hazir yogurt mu ev yapimi mi? Kurtuldun mu peki tamamen?Evet bende her defasinda. Cok faydasini gördüm :) doktorum ve ebem önermisdi hamilelikte :))
Sanırım yok. Bende bu ara sıkıntı var umarım yine mantar değildir. Bağışıklık düşünce antibiyotik alınca ya da öylesine çıkabiliyor. Pasaklı ya da temiz olmak da çözüm değil ne bileyim.Cozum yok diyosun. Cok uzuldum yaa
Ben dun gittim doktora ordekle bakti biraz enfeksyon var hala dedi.. acaba bugun bi fitil daha mi kullansam, bi kac gun once atmistim.Sanırım yok. Bende bu ara sıkıntı var umarım yine mantar değildir. Bağışıklık düşünce antibiyotik alınca ya da öylesine çıkabiliyor. Pasaklı ya da temiz olmak da çözüm değil ne bileyim.
Normal yogurt ... evliysen tamponu yogurda bandir öyle kullan gece :) bide yüzeysel sür bir haftalik kur inan iyi gelir :) bu sadece mantar icin degil ... ordaki ph ni düzeltir :)Iyide benimkinin icide kasiniyodu.. sade yogurt kesmezdi bence. Hazir yogurt mu ev yapimi mi? Kurtuldun mu peki tamamen?
Öyle evet bir ara yanlış olduğunu bilmeme rağmen fıskiye tuttum sabun sürdüm. Kuruluk yaptı. Yapmamak lazım valla o fitillerin düzeni değişik. Doktor nasıl dediyse kullanmak lazım. Bazıları gün aşırı kullanılıyor bazısı her gün. Onu doktor bilir. Çok zor ya geçmezse doktora gideceğim ben de. Arada kuruluk oluyor o da çok kötü.Ben dun gittim doktora ordekle bakti biraz enfeksyon var hala dedi.. acaba bugun bi fitil daha mi kullansam, bi kac gun once atmistim.
Ben birde dusta uste dogru tutuyodum dus basligini, o da yanlismis : (
O kasinti cok kotu ilerlemeden caresine bak canim ya. Birde orasi olunca ulu orta olmuyo
bu gece yogurta bandirayim kendimi:)) antibiyotik filan kullanmadim birden basladi bende..Normal yogurt ... evliysen tamponu yogurda bandir öyle kullan gece :) bide yüzeysel sür bir haftalik kur inan iyi gelir :) bu sadece mantar icin degil ... ordaki ph ni düzeltir :)
Ohff nedir biz kadinlarin cektigi : ( sabun vs surmem oraya.. ama cok fazla yikiyorum sanirim ve dusta du tutmam hata demekki. Havuzada gitmem artik son oldugumda ordan kaptim bence.Öyle evet bir ara yanlış olduğunu bilmeme rağmen fıskiye tuttum sabun sürdüm. Kuruluk yaptı. Yapmamak lazım valla o fitillerin düzeni değişik. Doktor nasıl dediyse kullanmak lazım. Bazıları gün aşırı kullanılıyor bazısı her gün. Onu doktor bilir. Çok zor ya geçmezse doktora gideceğim ben de. Arada kuruluk oluyor o da çok kötü.
Zaten havuzlar bir numaralı mantar kaynağı. Büyük ihtimal oradandir. Kadın olmak çok zor. Aslında mantar varsa eşe de ilaç veriyorlar diye biliyorum. Eşten geri bulasiyormus. Dr eşime de bir hap yazmıştı.Ohff nedir biz kadinlarin cektigi : ( sabun vs surmem oraya.. ama cok fazla yikiyorum sanirim ve dusta du tutmam hata demekki. Havuzada gitmem artik son oldugumda ordan kaptim bence.
Onu bende okudum sanirim. Erkekler farketmiyolar mi acaba?Zaten havuzlar bir numaralı mantar kaynağı. Büyük ihtimal oradandir. Kadın olmak çok zor. Aslında mantar varsa eşe de ilaç veriyorlar diye biliyorum. Eşten geri bulasiyormus. Dr eşime de bir hap yazmıştı.
Yok onlarda etkisi olmuyor. Evet ürkütücü bir organ zaten.Onu bende okudum sanirim. Erkekler farketmiyolar mi acaba?
Dusunsene vajiba suzgec gibi biseymis.. oraya ne dokunursa iceri gecermis. Korkunc bisey
O zmn korunarak beraberlik olacak ya da ilac alacak. Bu galiba ucuk gibi birsey. Bir kez bulasti mi omur boyu tekrarlayan birseye donusuyorYok onlarda etkisi olmuyor. Evet ürkütücü bir organ zaten.
Cok gecmis olsun :)bu gece yogurta bandirayim kendimi:)) antibiyotik filan kullanmadim birden basladi bende..
Sagol canimCok gecmis olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?