Süt kesiği gibi kokulu akıntı

Cozum yok diyosun. Cok uzuldum yaa
Sanırım yok. Bende bu ara sıkıntı var umarım yine mantar değildir. Bağışıklık düşünce antibiyotik alınca ya da öylesine çıkabiliyor. Pasaklı ya da temiz olmak da çözüm değil ne bileyim.

Sanırım yok. Bende bu ara sıkıntı var umarım yine mantar değildir. Bağışıklık düşünce antibiyotik alınca ya da öylesine çıkabiliyor. Pasaklı ya da temiz olmak da çözüm değil ne bileyim.
Ben dun gittim doktora ordekle bakti biraz enfeksyon var hala dedi.. acaba bugun bi fitil daha mi kullansam, bi kac gun once atmistim.

Ben birde dusta uste dogru tutuyodum dus basligini, o da yanlismis : (

O kasinti cok kotu ilerlemeden caresine bak canim ya. Birde orasi olunca ulu orta olmuyo

Iyide benimkinin icide kasiniyodu.. sade yogurt kesmezdi bence. Hazir yogurt mu ev yapimi mi? Kurtuldun mu peki tamamen?
Normal yogurt ... evliysen tamponu yogurda bandir öyle kullan gece :) bide yüzeysel sür bir haftalik kur inan iyi gelir :) bu sadece mantar icin degil ... ordaki ph ni düzeltir :)

Ben dun gittim doktora ordekle bakti biraz enfeksyon var hala dedi.. acaba bugun bi fitil daha mi kullansam, bi kac gun once atmistim.

Ben birde dusta uste dogru tutuyodum dus basligini, o da yanlismis : (

O kasinti cok kotu ilerlemeden caresine bak canim ya. Birde orasi olunca ulu orta olmuyo
Öyle evet bir ara yanlış olduğunu bilmeme rağmen fıskiye tuttum sabun sürdüm. Kuruluk yaptı. Yapmamak lazım valla o fitillerin düzeni değişik. Doktor nasıl dediyse kullanmak lazım. Bazıları gün aşırı kullanılıyor bazısı her gün. Onu doktor bilir. Çok zor ya geçmezse doktora gideceğim ben de. Arada kuruluk oluyor o da çok kötü.

Mantar için kaşıntıyı engellemede doktor bana elma sirkeli su ile temizlik yapmamı söyledi.
Ama senin ilerlemiş gibi süt kesiği gibi olduysa.. doktor şart krem verir

Doktora gidin şu ikili mantar haplarindan ve krem verecektir.enfeksiyon varsa antibiyotikte verir.ayrıca bol bol kefir icin.probiyotik cok onemli

6-7 aydır çekilir mi bu ya
Kızlarımız neden böyle bilgisiz ya da çekingen kadın sağlığı konusunda... okullara ders koymalıyız.

Normal yogurt ... evliysen tamponu yogurda bandir öyle kullan gece :) bide yüzeysel sür bir haftalik kur inan iyi gelir :) bu sadece mantar icin degil ... ordaki ph ni düzeltir :)
bu gece yogurta bandirayim kendimi:)) antibiyotik filan kullanmadim birden basladi bende..

Öyle evet bir ara yanlış olduğunu bilmeme rağmen fıskiye tuttum sabun sürdüm. Kuruluk yaptı. Yapmamak lazım valla o fitillerin düzeni değişik. Doktor nasıl dediyse kullanmak lazım. Bazıları gün aşırı kullanılıyor bazısı her gün. Onu doktor bilir. Çok zor ya geçmezse doktora gideceğim ben de. Arada kuruluk oluyor o da çok kötü.
Ohff nedir biz kadinlarin cektigi : ( sabun vs surmem oraya.. ama cok fazla yikiyorum sanirim ve dusta du tutmam hata demekki. Havuzada gitmem artik son oldugumda ordan kaptim bence.

Ohff nedir biz kadinlarin cektigi : ( sabun vs surmem oraya.. ama cok fazla yikiyorum sanirim ve dusta du tutmam hata demekki. Havuzada gitmem artik son oldugumda ordan kaptim bence.
Zaten havuzlar bir numaralı mantar kaynağı. Büyük ihtimal oradandir. Kadın olmak çok zor. Aslında mantar varsa eşe de ilaç veriyorlar diye biliyorum. Eşten geri bulasiyormus. Dr eşime de bir hap yazmıştı.

Zaten havuzlar bir numaralı mantar kaynağı. Büyük ihtimal oradandir. Kadın olmak çok zor. Aslında mantar varsa eşe de ilaç veriyorlar diye biliyorum. Eşten geri bulasiyormus. Dr eşime de bir hap yazmıştı.
Onu bende okudum sanirim. Erkekler farketmiyolar mi acaba?

Dusunsene vajiba suzgec gibi biseymis.. oraya ne dokunursa iceri gecermis. Korkunc bisey

17 yaşında bakireyken aynısını yaşamıştım, büyük bir ihtimalle mantar. Akıntıyı anlatmıştım, iç çamaşırıma bakmıştı, yanlış hayırlamıyorsam antibiyotik vermişti. Ama beraberlik yaşadıktan sonra tekrarladı. İki kere tedavi oldum şimdi tekrar var, dikkat ettiğim halde. Kalıcı bir çözüm bulamıyorum bir türlü. Evde titiz davranıyorum ama okulda, avmlerde tekrar kapıyorum sanırım.

Back