- 15 Temmuz 2018
- 4
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Hilalhilal11
-
Bence enfeksyon var : ( kasinti deyince anladimYardımcı olun lütfen
Rahat 6 -7 aydır beyaz süt kesiği gibi kokulu akıntım varr kaşıntı iki gun falan olmustur ama kokusu ve ıslakligi çok rahassız edici bi çözüm yolu varmı bakireyim fitilde kullanamiyorum
İçeri sokmuyor. Sadece kenardan örnek alıyor. Bakireyim dersen doktor dikkat eder buna.Kültür alınır diyorlar ondanda korkuyorum
Bekarken doktor alttan bakmak istemedi. Canım yanıyordu artık. Bakın bir şey mi var demiştim. Neyse baktı kasimaktan yara olmusHizuran senden kultur almamislarmiydi
Ise yariyo mu gercekten bu?Yogurt sür bir hafta biyunca her aksam uyumadan önce :) egerki mantarsaaa
Bana hem fitil hem krem vermisti. Zaten kasinti baslayinca surmeye basliyom kremi. Fitilde aliyorum. Bu meretten tamamen kurtulma yolu yok mudur : (Bekarken doktor alttan bakmak istemedi. Canım yanıyordu artık. Bakın bir şey mi var demiştim. Neyse baktı kasimaktan yara olmusam kültür almadı. Daha sonra tekrar etti bu. Hamileydim. Doktor kültür örneği aldı ama içeri sokmadı çubuğu kenardan aldı. Tabi doktor bilir. Duruma göre ilaç kullanmadan geçmez. Fitil vermez krem verir. Enfeksiyonsa antibiyotik kullanmak gerekir.
Bekarken sadece krem verdi. Evlenince de peşimi bırakmadı. Enfeksiyon olmuşbir sürü iğne hap fitil kullandım. Sonra antibiyotik yine mantar yaptı. Geçti geldi geçti geldi. Hamilelikte yine başladı. Fitil verdi Dr arada temizledi tentürdiyotla. Doğumdan sonra geçti rahatladim. Çok illet ya. Ne kadar dikkat edersen et nuksedebiliyor.Bana hem fitil hem krem vermisti. Zaten kasinti baslayinca surmeye basliyom kremi. Fitilde aliyorum. Bu meretten tamamen kurtulma yolu yok mudur : (
Vajinit. Doktora gidin antibiyotikli fitil başlasınYardımcı olun lütfen
Rahat 6 -7 aydır beyaz süt kesiği gibi kokulu akıntım varr kaşıntı iki gun falan olmustur ama kokusu ve ıslakligi çok rahassız edici bi çözüm yolu varmı bakireyim fitilde kullanamiyorum
Cozum yok diyosun. Cok uzuldum yaaBekarken sadece krem verdi. Evlenince de peşimi bırakmadı. Enfeksiyon olmuşbir sürü iğne hap fitil kullandım. Sonra antibiyotik yine mantar yaptı. Geçti geldi geçti geldi. Hamilelikte yine başladı. Fitil verdi Dr arada temizledi tentürdiyotla. Doğumdan sonra geçti rahatladim. Çok illet ya. Ne kadar dikkat edersen et nuksedebiliyor.
Evet bende her defasinda. Cok faydasini gördüm :) doktorum ve ebem önermisdi hamilelikte :))Ise yariyo mu gercekten bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?