Süt kesiği gibi kokulu akıntı

Hilalhilal11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2018
4
0
1
24
Yardımcı olun lütfen
Rahat 6 -7 aydır beyaz süt kesiği gibi kokulu akıntım varr kaşıntı iki gun falan olmustur ama kokusu ve ıslakligi çok rahassız edici bi çözüm yolu varmı bakireyim fitilde kullanamiyorum

Yardımcı olun lütfen
Rahat 6 -7 aydır beyaz süt kesiği gibi kokulu akıntım varr kaşıntı iki gun falan olmustur ama kokusu ve ıslakligi çok rahassız edici bi çözüm yolu varmı bakireyim fitilde kullanamiyorum
Bence enfeksyon var : ( kasinti deyince anladim

Mantardir. Doktor krem verir büyük ihtimal. Tahlil yapar belki enfeksiyon varsa hap ve iğne verir. Öğrenciyken benim de başıma gelmişti. Yurtta kalıyordum. Oradan kaptim sanırım. Bir litre suya bir tatlı kaşığı karbonat koy. Yemek kaşığı da olabilir hatirlayamadim şimdi. Tuvaletini yapıp temizlendikten sonra bununla sil. Vajinal duş yapma. Yani yıkanırken fıskiyeyiniraya tutma. Sabunla yikama. Pamuklu iç çamaşırı kullan. Günlük ped kullanma. Çamaşırlarını en yüksek derecede yıka ütüle.

Mantar olabilir, enfeksiyon olabilir. Buradaki tahminlerle çare bulunacak iş mi bu? Korkunuzun sebebi nedir, sonuçta bakireyseniz zaten alttan muayene yapılmaz. Belki sadece süprüntü alınır, idrar tahlili filan yapılır. Geciktirmeyin, sonra çok uğraşırsınız.

İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir, korkma git doktora, bakire olmanız muayene olmanıza engel değil.

Hizuran senden kultur almamislarmiydi
Bekarken doktor alttan bakmak istemedi. Canım yanıyordu artık. Bakın bir şey mi var demiştim. Neyse baktı kasimaktan yara olmus:olamaz: am kültür almadı. Daha sonra tekrar etti bu. Hamileydim. Doktor kültür örneği aldı ama içeri sokmadı çubuğu kenardan aldı. Tabi doktor bilir. Duruma göre ilaç kullanmadan geçmez. Fitil vermez krem verir. Enfeksiyonsa antibiyotik kullanmak gerekir.

Karnımda gaz sıkışması olduğu zaman acile gittiğimde idrar tahlili aliyorlardı o zman enfeksiyonum oldugunu soylemislerdi ama bunun gibi akintim falan hic yoktu o yuzden cok takmadim kafama

Bekarken doktor alttan bakmak istemedi. Canım yanıyordu artık. Bakın bir şey mi var demiştim. Neyse baktı kasimaktan yara olmus:olamaz: am kültür almadı. Daha sonra tekrar etti bu. Hamileydim. Doktor kültür örneği aldı ama içeri sokmadı çubuğu kenardan aldı. Tabi doktor bilir. Duruma göre ilaç kullanmadan geçmez. Fitil vermez krem verir. Enfeksiyonsa antibiyotik kullanmak gerekir.
Bana hem fitil hem krem vermisti. Zaten kasinti baslayinca surmeye basliyom kremi. Fitilde aliyorum. Bu meretten tamamen kurtulma yolu yok mudur : (

Bana hem fitil hem krem vermisti. Zaten kasinti baslayinca surmeye basliyom kremi. Fitilde aliyorum. Bu meretten tamamen kurtulma yolu yok mudur : (
Bekarken sadece krem verdi. Evlenince de peşimi bırakmadı. Enfeksiyon olmuşbir sürü iğne hap fitil kullandım. Sonra antibiyotik yine mantar yaptı. Geçti geldi geçti geldi. Hamilelikte yine başladı. Fitil verdi Dr arada temizledi tentürdiyotla. Doğumdan sonra geçti rahatladim. Çok illet ya. Ne kadar dikkat edersen et nuksedebiliyor.

Bekarken sadece krem verdi. Evlenince de peşimi bırakmadı. Enfeksiyon olmuşbir sürü iğne hap fitil kullandım. Sonra antibiyotik yine mantar yaptı. Geçti geldi geçti geldi. Hamilelikte yine başladı. Fitil verdi Dr arada temizledi tentürdiyotla. Doğumdan sonra geçti rahatladim. Çok illet ya. Ne kadar dikkat edersen et nuksedebiliyor.
Cozum yok diyosun. Cok uzuldum yaa

Back