Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ogretmenlıkte saatlerı nasıl ayarkanır bılmyorum ama ben devlet memuruyum. bebek 6 aylık olana kadar gunde 3 saat 1 yasına gelene kadar sonrakı 6 ay ıcın yanı 1,5 saat kullanacagım. su an 3 saat kullanıyorum. 17 30 da cıkacagıma 14 te cıkıyorum sagolsun sef yarım saat kendınden verdı. ama ıstersem bu saatlerı toplayıp cumartesı gunune sayabılırdım. su an eve her gun gelmek daha cazıp geldıgı ıcın apmadım bunu. ama sonrakı 6 ay ıcın yanı yasına kadar gunde 1.5 saat yerıne onu cumartesı gunune sayabılırım.
o zaman yandık sınıf öğretmeniyim ve buyıl 2leri okutcam sanırım 5 ler boş.onlarımı alsam..off yaaa çok küçük bebeğim kıyamıyorum.bi akıl verin.rapor alsam en azından 6 ayı dolsa bu kez mem huylanır napayım deyin hele((
tam gün çalışılan bi ilköğretim okulunda sınıf öğretmeniyim.bebeğim şimdi 4 aylık eylülden itibaren süt izni isteyeceğim ama şartları nedir.evimle okul arası 90 km napmalıyım.dardayım bilenler lütfen paylaşsın
nasıl toplu olarak kullanılıyor.biz de varmı öyle bişey duymamıştım.keşke olsa....altunum hocam elbette kıyamam başkasının çocuklarına da.karasızım işte dedim ya.zaten rapor alsamda en fazla eylül ayı için alırım yani seminer ve 1 hafta ders haftası.inşallah 5leri alırım ve izin verir bana müdürüm bebeğim sütsüz kalmasın çok uzak eve okul offf offf
tam gün çalışılan bi ilköğretim okulunda sınıf öğretmeniyim.bebeğim şimdi 4 aylık eylülden itibaren süt izni isteyeceğim ama şartları nedir.evimle okul arası 90 km napmalıyım.dardayım bilenler lütfen paylaşsın