• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt hormonu

aridddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Ben geçen ay gittim süt hormonu bozukluğu çıktı 41 ama ondan önce hastaneye gittim bana gebeliğe hazırlanıyor vücud dedi doktorlar başınıza geldi mi tedavi görüyorum ve ilacım bitmek üzere Folik asit de başladım

süt hormonu için ilaç veriyorlar prolaktınıniz yüksek dimi ?

Evet 41 çıktı evet Dostinex kullanıyorum

Ben geçen ay gittim süt hormonu bozukluğu çıktı 41 ama ondan önce hastaneye gittim bana gebeliğe hazırlanıyor vücud dedi doktorlar başınıza geldi mi tedavi görüyorum ve ilacım bitmek üzere Folik asit de başladım
İlaçla düşürüyor canım merak etme

Ama karın kasılmalarım var bu hafta çok fazla yumurtlamam oldu

Bende de olmuştu tedaviye başladığım da ilaçla düştü bir haftada. Sorunlu birşey değil

Benimki de 38 falandı. İki adet dostinex kullandım. Kutu içinde 8 adet oluyor zaten. Ben regl olamıyorum diye gidince prolaktin yüksek olduğu ortaya çıktı. 2. İlacı da alınca (4 gün arayla kullandım) regl oldum. Regl olunca doktor kesti. 10 gün sonra prolaktin seviyesine bakıldı 1 küsüre inmişti. O adetim son adetimdi daha da olmadım çok şükür hayırlı haberi aldım diğer ay. Gebe kalmak istiyorsan bu değeri düşürmekte fayda var..

Benimki de 38 falandı. İki adet dostinex kullandım. Kutu içinde 8 adet oluyor zaten. Ben regl olamıyorum diye gidince prolaktin yüksek olduğu ortaya çıktı. 2. İlacı da alınca (4 gün arayla kullandım) regl oldum. Regl olunca doktor kesti. 10 gün sonra prolaktin seviyesine bakıldı 1 küsüre inmişti. O adetim son adetimdi daha da olmadım çok şükür hayırlı haberi aldım diğer ay. Gebe kalmak istiyorsan bu değeri düşürmekte fayda var..
Bende 1 kutu yazdı düşmüşmüş bilmiyorum hastaneye gidecem tahlil vereceğim bunun için

Ben 10 gün sonra vermiştim en son dozu kullandıktan sonra. Sen de bir gidersin doktorun ne zaman uygun gördü ise. Ben çok şaşırmıştım. Aylardır istiyorduk. Bu ilaçtan sonra oluverdi

Yaaa baş dönmem mide bulantım akıntım kramp ağrılarım sırtım çok ağrıyor test yapmak istemiyorum yaptıktan sonra negatif olunca çok üzülüyorum

1 düşük değil mi prolaktinde. Hayırlı olsun gebeliğiniz

Ne alaka benim geçen ay 45 ti gebe kalamazsın dedi ilac verdi yumurtalar tembellesiyormus herkesin farklı demekki Allah şifa versin canim

Yaaa baş dönmem mide bulantım akıntım kramp ağrılarım sırtım çok ağrıyor test yapmak istemiyorum yaptıktan sonra negatif olunca çok üzülüyorum
İlacın yan etkileri bunlar canım dostinex in bat kactasin kii

Benimde yüksekti sorun yapma şuan 2. Bebeğime hamileyim Aallahın izniyle olur

Back
X