Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçla düşürüyor canım merak etmeBen geçen ay gittim süt hormonu bozukluğu çıktı 41 ama ondan önce hastaneye gittim bana gebeliğe hazırlanıyor vücud dedi doktorlar başınıza geldi mi tedavi görüyorum ve ilacım bitmek üzere Folik asit de başladım
Bende de olmuştu tedaviye başladığım da ilaçla düştü bir haftada. Sorunlu birşey değilBen geçen ay gittim süt hormonu bozukluğu çıktı 41 ama ondan önce hastaneye gittim bana gebeliğe hazırlanıyor vücud dedi doktorlar başınıza geldi mi tedavi görüyorum ve ilacım bitmek üzere Folik asit de başladım
Bende 1 kutu yazdı düşmüşmüş bilmiyorum hastaneye gidecem tahlil vereceğim bunun içinBenimki de 38 falandı. İki adet dostinex kullandım. Kutu içinde 8 adet oluyor zaten. Ben regl olamıyorum diye gidince prolaktin yüksek olduğu ortaya çıktı. 2. İlacı da alınca (4 gün arayla kullandım) regl oldum. Regl olunca doktor kesti. 10 gün sonra prolaktin seviyesine bakıldı 1 küsüre inmişti. O adetim son adetimdi daha da olmadım çok şükür hayırlı haberi aldım diğer ay. Gebe kalmak istiyorsan bu değeri düşürmekte fayda var..
1 düşük değil mi prolaktinde. Hayırlı olsun gebeliğinizBenimki de 38 falandı. İki adet dostinex kullandım. Kutu içinde 8 adet oluyor zaten. Ben regl olamıyorum diye gidince prolaktin yüksek olduğu ortaya çıktı. 2. İlacı da alınca (4 gün arayla kullandım) regl oldum. Regl olunca doktor kesti. 10 gün sonra prolaktin seviyesine bakıldı 1 küsüre inmişti. O adetim son adetimdi daha da olmadım çok şükür hayırlı haberi aldım diğer ay. Gebe kalmak istiyorsan bu değeri düşürmekte fayda var..
Ne alaka benim geçen ay 45 ti gebe kalamazsın dedi ilac verdi yumurtalar tembellesiyormus herkesin farklı demekki Allah şifa versin canimBen geçen ay gittim süt hormonu bozukluğu çıktı 41 ama ondan önce hastaneye gittim bana gebeliğe hazırlanıyor vücud dedi doktorlar başınıza geldi mi tedavi görüyorum ve ilacım bitmek üzere Folik asit de başladım
İlacın yan etkileri bunlar canım dostinex in bat kactasin kiiYaaa baş dönmem mide bulantım akıntım kramp ağrılarım sırtım çok ağrıyor test yapmak istemiyorum yaptıktan sonra negatif olunca çok üzülüyorum
Doktorum sıkıntı yok demişti o zamanlar. Teşekkür ediyorum1 düşük değil mi prolaktinde. Hayırlı olsun gebeliğiniz
Benimde yüksekti sorun yapma şuan 2. Bebeğime hamileyim Aallahın izniyle olurBen geçen ay gittim süt hormonu bozukluğu çıktı 41 ama ondan önce hastaneye gittim bana gebeliğe hazırlanıyor vücud dedi doktorlar başınıza geldi mi tedavi görüyorum ve ilacım bitmek üzere Folik asit de başladım