TabikiAynen öyle birbirini anlayanlar olarak destek ve dualarımızı gönderelim birbirimize:)
Günaydın bilginiz var mı acaba bi şey sormak istiyorum benden iki gündür böyle çok az kan geldi sonra bügün bitmiş test yaptım negatif neden böyle olmuş olabilir ki adet gibi değilAynen öyle birbirini anlayanlar olarak destek ve dualarımızı gönderelim birbirimize:)
Eğer gebelik yoksa stresten veya bu prolaktinden dolayı düzensizlik olusuyordurGünaydın bilginiz var mı acaba bi şey sormak istiyorum benden iki gündür böyle çok az kan geldi sonra bügün bitmiş test yaptım negatif neden böyle olmuş olabilir ki adet gibi değil
Olabilir bilmiyorum ki yarın randevum var bakalım ne diyecekEğer gebelik yoksa stresten veya bu prolaktinden dolayı düzensizlik olusuyordur
Bende de bu sıkıntı oluyor dinem donem ben testere disli aslan pencesi cayi aldim saracoglundan gelmesini bekliyorum onu denicem prolaktini dengeliyormus bu bitki ayrıca kadınlık hormonlarını cok faydalımis araştırın isterseniz dostineks ictim 3 tablet filan simdu bu cayi bekliyorumDoktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum
Bende dostinex kullanıyorum bende onları aldım da birde çakşır kökü suyu duydum ona bakıcamBende de bu sıkıntı oluyor dinem donem ben testere disli aslan pencesi cayi aldim saracoglundan gelmesini bekliyorum onu denicem prolaktini dengeliyormus bu bitki ayrıca kadınlık hormonlarını cok faydalımis araştırın isterseniz dostineks ictim 3 tablet filan simdu bu cayi bekliyorum
Ay ayni bende aldim onuBende dostinex kullanıyorum bende onları aldım da birde çakşır kökü suyu duydum ona bakıcam
Ama ilac alirken bitki kullanma benceBende dostinex kullanıyorum bende onları aldım da birde çakşır kökü suyu duydum ona bakıcam
İki tane kaldı ilacım bu ay başka ilaç olmıycak galiba birde sence bu değerler nasılAma ilac alirken bitki kullanma bence
Bende dostinex kullanıyorum bende onları aldım da birde çakşır kökü suyu duydum ona bakıcam
Bence normal canim absürt birsey yok ilac bitince testere disli aslan pencesini dene istersen hayit tohumu prolaktini yükseltebiliyormusİki tane kaldı ilacım bu ay başka ilaç olmıycak galiba birde sence bu değerler nasıl
E2 yüksek mi daha önce 74 çıkmıştı bilemedim artması iyi mi kötü müBence normal canim absürt birsey yok ilac bitince testere disli aslan pencesini dene istersen hayit tohumu prolaktini yükseltebiliyormus
Bir bilgim yokE2 yüksek mi daha önce 74 çıkmıştı bilemedim artması iyi mi kötü mü
Yarın bakar bende bilmiyorumBir bilgim yok
Yarın bakar bende bilmiyorum
Bir bilgim yok
Testere disli aslan pençesi bunu arastir benceBen şimdi gittim geldim tekrar doktora hormonların dengesiz yine yumurtaların düzene girmemiş dediş sonuçlara göre bi tane ilaç verdi cylo-Progynova diye iyice canım sıkıldı benim bu hormonlar yumurtalar düzene girmiyor yok
BakıyımTestere disli aslan pençesi bunu arastir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?