• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba göğüslerin ilişkide filân uyarımı da bu hormonu arttirabiliyormus aklınızda olsun.Bende uzunca süre dostinex kullandım düşürüyordu değeri evet ama kullanırken söyle dikkatli olun gününüz geçerse hemen test yapmalısınız hamilelikle kullanımı iyi değilmiş.
Bende de mr da.bir kist çıktı ama.önemsiz dendi

Aynen öyle birbirini anlayanlar olarak destek ve dualarımızı gönderelim birbirimize:) 😍😘
Günaydın bilginiz var mı acaba bi şey sormak istiyorum benden iki gündür böyle çok az kan geldi sonra bügün bitmiş test yaptım negatif neden böyle olmuş olabilir ki adet gibi değil

Günaydın bilginiz var mı acaba bi şey sormak istiyorum benden iki gündür böyle çok az kan geldi sonra bügün bitmiş test yaptım negatif neden böyle olmuş olabilir ki adet gibi değil
Eğer gebelik yoksa stresten veya bu prolaktinden dolayı düzensizlik olusuyordur

Doktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum 😔🙏🏻

Doktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum 😔🙏🏻
Bende de bu sıkıntı oluyor dinem donem ben testere disli aslan pencesi cayi aldim saracoglundan gelmesini bekliyorum onu denicem prolaktini dengeliyormus bu bitki ayrıca kadınlık hormonlarını cok faydalımis araştırın isterseniz dostineks ictim 3 tablet filan simdu bu cayi bekliyorum

Bende de bu sıkıntı oluyor dinem donem ben testere disli aslan pencesi cayi aldim saracoglundan gelmesini bekliyorum onu denicem prolaktini dengeliyormus bu bitki ayrıca kadınlık hormonlarını cok faydalımis araştırın isterseniz dostineks ictim 3 tablet filan simdu bu cayi bekliyorum
Bende dostinex kullanıyorum bende onları aldım da birde çakşır kökü suyu duydum ona bakıcam

Eklentiler

• 19911208-35A2-4BBC-B6F0-A708448538CD.jpeg
    19911208-35A2-4BBC-B6F0-A708448538CD.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 22
Bende dostinex kullanıyorum bende onları aldım da birde çakşır kökü suyu duydum ona bakıcam

İki tane kaldı ilacım bu ay başka ilaç olmıycak galiba birde sence bu değerler nasıl
Bence normal canim absürt birsey yok ilac bitince testere disli aslan pencesini dene istersen hayit tohumu prolaktini yükseltebiliyormus

Ben şimdi gittim geldim tekrar doktora hormonların dengesiz yine yumurtaların düzene girmemiş dediş sonuçlara göre bi tane ilaç verdi cylo-Progynova diye iyice canım sıkıldı benim bu hormonlar yumurtalar düzene girmiyor yok 😔😔
Testere disli aslan pençesi bunu arastir bence

Back