- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum yüksek olduğunu doktor söyledi ama endişe sardı beni ilerde çocuğum olmazsa beynimde tümör kötü olursa filan diyeProlaktin yüksek çıkabilir ilaçla düşer. Prolaktin düşmeden hamile kalamazsınız yalnız.
Olur burda asla olmaz denen arkadaşların gebelik haberlerini aldık. Sizinki de olur.Biliyorum yüksek olduğunu doktor söyledi ama endişe sardı beni ilerde çocuğum olmazsa beynimde tümör kötü olursa filan diye
İnşALLAH olur RABBİM şifa versin herkeseOlur burda asla olmaz denen arkadaşların gebelik haberlerini aldık. Sizinki de olur.
Benim 31 çıkmıştı 1 ay sonra geri gel dedi ilaç vermedi 2 hafta sonraya randevu aldım tekrardan bi kan hormon testleri yaptırıcamProlaktin yüksek çıkabilir ilaçla düşer. Prolaktin düşmeden hamile kalamazsınız yalnız.
Bana ilaç verdi bi ay sonra gitçem bilmiyorum ama moralim bozuldu olumsuz yönleri çok araştırdıkça canım sıkıldıBenim 31 çıkmıştı 1 ay sonra geri gel dedi ilaç vermedi 2 hafta sonraya randevu aldım tekrardan bi kan hormon testleri yaptırıcam
Benimde çok moralim bozuluyo sürekli bişeyler çıkıyo bu defada devlete gideyim özele gidicem duruma göreBana ilaç verdi bi ay sonra gitçem bilmiyorum ama moralim bozuldu olumsuz yönleri çok araştırdıkça canım sıkıldı
Canım süt hormonu yüksekse bebek olmaz ilaçlarını düzenli al bebegim olmaz diyede üzülme çok tanıdıkların süt hormonu yüksekti ilaç tedavisi gördükleri gibi gebe kaldılar rabbim gönlüne göre versinMerhaba ben bi kaç gün önce hastaneye Adet düzensizliği için gittim yapılan testte süt hormonu yüksek çıktı korktum bende açıkcası ilaç verdi kullanmam için ama im rahat değil aklımdan çıkmıyor bu konuda Bilgi sahibi yada böyle bi şey yaşayıp atlatan var mı süreç nasıl oluyor
Çok teşekkür ederim inşALLAH geçer gerçekten ister istemez insanın aklına bi sürü şey geliyo bide yeni evliyim böyle bi şey oluncada canım sıkıldıCanım süt hormonu yüksekse bebek olmaz ilaçlarını düzenli al bebegim olmaz diyede üzülme çok tanıdıkların süt hormonu yüksekti ilaç tedavisi gördükleri gibi gebe kaldılar rabbim gönlüne göre versin
Çok teşekkür ederim inşALLAH geçer gerçekten ister istemez insanın aklına bi sürü şey geliyo bide yeni evliyim böyle bi şey oluncada canım sıkıldıMerhaba, is yerinde bir arkadasimin da ayni şekilde süt hormonu yüksekti,gebe kalamadigi icin kontrol edildiginde öğrenmişti. İlac tedavisi ile hormonu düşürdükten sonra kendiliginden gebe kaldi. Endise etmeyin,cok ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum Allah'ın izniyle.
Canım tedavi ile geçer üzülme çok büyük bir sorun degil daha yeni evlisin kafaya takmaÇok teşekkür ederim inşALLAH geçer gerçekten ister istemez insanın aklına bi sürü şey geliyo bide yeni evliyim böyle bi şey oluncada canım sıkıldı
Elimde olmadan takılıyor umarım geçer giderCanım tedavi ile geçer üzülme çok büyük bir sorun degil daha yeni evlisin kafaya takma
Rica ederim, biraz umut olduysam ne mutlu. Ama cok daha ciddi sorunlar aşılıyor Allah'ın izni ile.. kalbinizi ferah tutun.Rabbim dileyen layık olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu forumda ve tüm dünyada,kimseyi aratmasınÇok teşekkür ederim inşALLAH geçer gerçekten ister istemez insanın aklına bi sürü şey geliyo bide yeni evliyim böyle bi şey oluncada canım sıkıldı
İnşAALLAH derdi veren dermanıda verir Kimseyi çaresiz bırakmasın RABBİMRica ederim, biraz umut olduysam ne mutlu. Ama cok daha ciddi sorunlar aşılıyor Allah'ın izni ile.. Rabbim dileyen layık olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu forumda ve tüm dünyada,kimseyi aratmasın
Bugün de diğer sonucum çıktı amh hormonum da düşük çıktı ilaç verdi kullanmam için 2 ay sonra gel gebelik oluşmazsa tedavi başlayalım dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum soramadım dalgınlıklaRica ederim, biraz umut olduysam ne mutlu. Ama cok daha ciddi sorunlar aşılıyor Allah'ın izni ile.. kalbinizi ferah tutun.Rabbim dileyen layık olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu forumda ve tüm dünyada,kimseyi aratmasın
Canım tedavi ile geçer üzülme çok büyük bir sorun degil daha yeni evlisin kafaya takma
Bugün de diğer sonucum çıktı amh hormonum da düşük çıktı ilaç verdi kullanmam için 2 ay sonra gel gebelik oluşmazsa tedavi başlayalım dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum soramadım dalgınlıklaRica ederim, biraz umut olduysam ne mutlu. Ama cok daha ciddi sorunlar aşılıyor Allah'ın izni ile.. kalbinizi ferah tutun.Rabbim dileyen layık olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu forumda ve tüm dünyada,kimseyi aratmasın
Elimde olmadan takılıyor umarım geçer gider
Canım tedavi ile geçer üzülme çok büyük bir sorun degil daha yeni evlisin kafaya takma
Merhabalar. Prolaktin hormonu çok sık değişkenlik gösterebilen bir hormondur ve özellikle de stresten, uykusuzluktan çok etkilenir. Stres yapıp kendinizi iyice çıkmaza sokmayın, kendi kendine bile düzene girebilen bir hormon, kaldı ki doktorunuz gerekli ilacınızı da vermiş. Sağlıklı günler dilerim
Canım tedavi ile geçer üzülme çok büyük bir sorun degil daha yeni evlisin kafaya yüksekliği var amh denen yumurta kalitesizliği gibi bi şey ilaç verdi vitamin yumurta için 2 ay sonra gel gebelik olmazsa tedavi başlayalım dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum çok dalgındım can sıkıntısından soramadım napıcam bilmiyorum çok canım sıkılıyor RABBİM bi çare verir inşALLAH
Bugün de diğer sonucum çıktı amh hormonum da düşük çıktı ilaç verdi kullanmam için 2 ay sonra gel gebelik oluşmazsa tedavi başlayalım dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum soramadım dalgınlıklaCanım tedavi ile geçer üzülme çok büyük bir sorun degil daha yeni evlisin kafaya takma