• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt hormonu yüksekliği yaşayanlar?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Merhaba süt hormonu yüksekliği yaşayıp hamile kalan cocugu olan var mı ben daha yeni evliyim 12 gun adetim gecikti testler negatif çıktı 4 gundur ne idrar ne kan testi yaptım, düne kadar hic sancim olmadı dün gece siddetli kramp oldu bugunde hafif hafif adet sancısı ama çok hafif geldi gitti. Hamile olabilir miyim ihtimal var mı? Yoksa umutlanma süt hormonu hemen hamile bırakmaz mı diyosunuz. En son bekarken test yaptırdım doktor normal demişti hormon seviyeme. Lütfen fikir verin test almak istemiyorum negatif cikcak diye randevu aldm jinekologa o zamana kadar beklemek istiyorum olcam mı olmıcam mı

Merhaba süt hormonu yüksekliği yaşayıp hamile kalan cocugu olan var mı ben daha yeni evliyim 12 gun adetim gecikti testler negatif çıktı 4 gundur ne idrar ne kan testi yaptım, düne kadar hic sancim olmadı dün gece siddetli kramp oldu bugunde hafif hafif adet sancısı ama çok hafif geldi gitti. Hamile olabilir miyim ihtimal var mı? Yoksa umutlanma süt hormonu hemen hamile bırakmaz mı diyosunuz. En son bekarken test yaptırdım doktor normal demişti hormon seviyeme. Lütfen fikir verin test almak istemiyorum negatif cikcak diye randevu aldm jinekologa o zamana kadar beklemek istiyorum olcam mı olmıcam mı
Süt hormonunun cok.etkiledigini düşünmüyorum adet gecikmesi ve kasik ağrısı gebelik belirtisi ama kesin birşey söylemek için kan testi yapmalısınız ayrıca süt hormonu 2 tane hapla hemen düzelen birşey bende vardı kullandım geçti şu adada hamileyim tüp bebek ama sonucnolarak kaldim etkilemedi 😁

O sorun bende de var benim 1 ay geçti hap sayesinde hastaladimben

Benden de o hormon sınırda cıktı biraz yüksek doktor ilac vermedı ama butun ay boyunca gögus agrısı yapıyor bende cumartesi tekrar doktor a gitcem bence etkılıyor cunku daha önce düşük yaptım o zaman normal Dı bu hormon ben engel oldugunu göruyorum yada suan sadece buna bağlıyorum durumu

Back