Süt geri gelir mi

01gmze

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
6
2
1
27
Merhaba güzel anneler
Bebeğim 3 aylık ve memeden kesildi ve sütüm azaldı nasil geri getirebilirim ne yapmam lazım bana yardım eder misiniz

Merhaba güzel anneler
Bebeğim 3 aylık ve memeden kesildi ve sütüm azaldı nasil geri getirebilirim ne yapmam lazım bana yardım eder misiniz
Düzenli sağım yapabilirsin, ve bol su
Merhaba güzel anneler

Dut kurusu ve kuru incir tüketin. Düzenli sağım yapın. 3 4 lt su için.

Geri gelir tabi. Relaktasyon polikliniği araştırın bulunduğunuz ilde varsa. Evlat edinen kadınlar dahi çeşitli desteklerle emzirebiliyor.

Benimde bebegim 3 aylik ilk 1 ay zorla emdi mama destegide verdik simdi sutum kesildi kesilcek memeyi tutmuyor sadece sagimla sutum cogalirmi

Bende aynı durumdayım.1 aylıkken meme reddi başladı şuan 2,5 aylık bebeğim.Çok uğraştım döndüremedim memeye.Gece uykuda bile almıyor artık.Biberonla mama veriyorum.Sütüm kesilmek üzere.O kadar çok sütüm vardı ki inanamıyorum şuan ki halime.Sağsamda 10 cc geliyor sadece Stresten yemeden içmeden kesildim.Öğürüyorum,titreme nöbetleri geliyor.Depresyona girmek üzereyim artık.

Sütün varsa en azından sağıp versen bence çok iyi olur keşke benim de sağıp verecek kadar sütüm olsa

Sütün varsa en azından sağıp versen bence çok iyi olur keşke benim de sağıp verecek kadar sütüm olsa
Sizin kaç aylıkken bıraktı?Çok erken oldu benim.Normalde 4.ay meme reddi diyorlar benim 1.ayın sonu başladı anlamadım.Sütüm var ama emmeyince iyice azaldı.Pompayla az geliyor.Emmeyle pompa kesinlikle aynı değil.Emse süt gelecek kesinlikle.Sağmaya çalışıyorum ama düzenli olmuyor bebeğim kolik çok huysuz sürekli ağlıyor.Sağmak zor oluyor.Bebek,sağma,ev,yemek derken hiç bir işe yetişemez oldum.Yiyip içmeye vakit de olmuyor sütte artmıyor.Yine de çıkan sütleri içiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…