Çok sagolun cevap için. Mastit olmuşum. Bu aralar suyu azaltmistim.3 litre su içeceksin dedi dr, Bi de soğuk uygulama olacak tabi enfeksiyon olduğu için.kac saatte bir emziriyordunuz ve kaç dk emiyordu bebeğiniz yaklaşık.gule güle büyütün inşallahMemeyi boşaltamıyordur daha cok kücük bebeğiniz. Ben de sıcak havlu, duş ve kızaran yerden meme ucuna masaj ile sağarak kendime geliyordum. Zaten koyu kıvamlı süt aktıkça rahatlıyordum. Çok zor bir durum geçmiş olsun..
Bence biraz daha büyüsün sonra olmaz
Benimki şuan 18aylık emdiğinde kanım çekiliyor
Gönül isterdi 2 saatte bir emsin ama emzik tutmadığı için sürekli memedeydi hala da öyle... Emzik olduğum halde bile defalarca mastit oldum bende. Bazen uykuluyken emiyordu ama ağzını oynatıyordu aslında sütü boşaltamıyormuş. Soğuk uygulama bana da önermişlerdi ama sütü azaltıyor diye okumuştum bir yerden yapmamıştım. Sütünüzü sağmaya ve bol bol emzirmeye devam edin insallah kurtulursunuz
merhaba. ben de hemen her gece yaşıyordum. sabaha kalktığımda memem tıkanmış oluyordu. lansinohun sıcak soğuk press için bişeyi vardı mikrodalgada ısınan ondan almıştım artık kolaylık olsun diye. her emzirmeden önce sıcak press, emzirme, soğuk press, emzirme şeklinde yapınca bazen açılıyordu. bazen günlerce açılmıyordu. şunu farkettim açılmadığı zaman meme ucundan tıkanmış oluyordu benim. meme ucunda, tıkanıklık tarafında beyaz bi noktacık oluyordu. 4. aydan sonra çok azaldı tıkanmalar. artık sadece şu meme ucunda çıkan şeyin tıkamasından oluyor. onu da steril iğneyle hafifçe dokunup açıyorumAçmıştım baya yine düğümlendi, ne yapacagimi sasirdim. Kaçıncı ayda geçer bu süt dugumlenmeleri
Çok geçmiş olsun bebeğinize.sutumu sagdigimda tabaka oluyor üzerinde buyuk ihtimalle yağlı benimki de,bebegim de sutumle baya kilo aldı, çok zor gerçekten tıkanma hem ağrı hem de sütü azaltıyor, şimdi açtım kesin yine tikanacak ,mastit olmuşum bi de.cok açıklayıcı bilgiler vermişsiniz, teşekkür ederimmerhaba. ben de hemen her gece yaşıyordum. sabaha kalktığımda memem tıkanmış oluyordu. lansinohun sıcak soğuk press için bişeyi vardı mikrodalgada ısınan ondan almıştım artık kolaylık olsun diye. her emzirmeden önce sıcak press, emzirme, soğuk press, emzirme şeklinde yapınca bazen açılıyordu. bazen günlerce açılmıyordu. şunu farkettim açılmadığı zaman meme ucundan tıkanmış oluyordu benim. meme ucunda, tıkanıklık tarafında beyaz bi noktacık oluyordu. 4. aydan sonra çok azaldı tıkanmalar. artık sadece şu meme ucunda çıkan şeyin tıkamasından oluyor. onu da steril iğneyle hafifçe dokunup açıyorumyoksa emmeyle sağmayla filan açılmıyor, hatta genişliyor iyice.
bu arada çok tıkanma olayı süt yağlı olduğu için de olabiliyor. bi kere 2 hafta filan açılmamıştı, lesitin kullanmıştım. çok işe yaramıştı ama tavsiye etmem bebeğime alerji yaptı, ishal oldu ve 2 hafta hiç kilo almadı
Çok teşekkür ederim. İnsanlar abarttigimi sanıyor,benim gibi olanlar varmış gerçekten. İnşallah benim de gecer.bebegim 1 aralıkta 3 aylık olacakBana da oluyordukompresler, massjlar, tets emzirme vs. hicbir seyin ise yaramadigi da oluyordu. Bi kere artik yorgunluktan ne yapacagimi sasirmis halde tam kambur sekilde emziriyordum, tamamen bilincsiz, o pozisyonda emzirmeyle acilmisti. Bir daha da olmadi. En son kizim 6 aylikken olmustu sanirim. Su an zaten cok guclu cekiyor, tikanma olmaz diye umuyorum gecmis olsun
Süt kıvamı yakında değişir bir iki hafta içinde bu geçer. Bebek de daha güçlü çekmeye başlar, sizi kurtarır. Bebek ne zaman isterse emzirin hatta siz ağrıyan memeyi teklif edin en güzel bebek açıyor. Hastane tipi pompa kiralamıştım ben bi aylık, zaten 15 gün ancak kullandım o da baya işe yaramıştı.Açmıştım baya yine düğümlendi, ne yapacagimi sasirdim. Kaçıncı ayda geçer bu süt dugumlenmeleri
Çok sagolun .Ben de kiraladim açtı ama sonra yine tıkandı. Devamlı açmak için mücadele halindeyim .inşallah dediğiniz gibi yakında gecerSüt kıvamı yakında değişir bir iki hafta içinde bu geçer. Bebek de daha güçlü çekmeye başlar, sizi kurtarır. Bebek ne zaman isterse emzirin hatta siz ağrıyan memeyi teklif edin en güzel bebek açıyor. Hastane tipi pompa kiralamıştım ben bi aylık, zaten 15 gün ancak kullandım o da baya işe yaramıştı.
Çoğu gitmiş az kalmış
İnsallahYine bir dugumlenme ve bi sürü cabayla acma seansı yaşadım.yuzde yüz de açılmıyor biraz düğüm kalıyor hep.Insaallah yakında geçecek
Genelde geçiyor ama bu gun kaldı,2 ay önce meme mr i cektirmesem korkacaktim kötü Bi şey mi var diye.ben incelemeden genel cerrahiye gittim,ozellikle meme cerrahina mi gitseydimİnsallahgecmeyen beze de oldu mu? Ben onu da meme cerrahina gidip siringayla cektirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?