- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Hic bilgim yok ama disleri cikarirken de erken cikarmisti epey.Evet erken olmus ama her cocugun kemik yapisi gelisimi farkli acaba ailenizde erken diş düsuren kimse varmi genetik de olabilir bu tarz seyler.
Büyüh ihtimal alttan yeni dis geliyordur.pedodontiye goturun bence onlar bi röntgen cekip alttan dişin gelip gelmedigini goruyorlarHic bilgim yok ama disleri cikarirken de erken cikarmisti epey.
Cocuk dis hekimligine randevu aldim ama malesef yakin zamana randevu yoktu 14 subata alabildim.Büyüh ihtimal alttan yeni dis geliyordur.pedodontiye goturun bence onlar bi röntgen cekip alttan dişin gelip gelmedigini goruyorlar
Kac yasinda döktüler acaba tam biliyor musunuz?Normal sanırım kuzenlerimin çocukları erken döktü süt dişleri. Benimkiler erken dökmedi. Sanırım hersey değişiyor zamane çocukları dedikleri olsa gerek.
Siz yinede Dr a götürün emin olmak için.
Üzüldüm ama rahatladım da tek olmadigimiz için. Cok teşekkür ederim.2017 doğumlular geçen aylarda çıkardılar. İkisi de kuzenlerimin çocukları kiz çocuklar.
Daha 5 bile olmayinca bana cok erken geldi. 6 yas gibi ilkokula baslayinca dökülür diye düşünüyordum.Kuzenimin kızının da erken çıktı sanırım ondan erken döküldü. 2016 doğumlu sanırım bu sene yazın düşmeye başladı dişleri
Ayy kiyamam ya.Dısı düstügü için ona bi süpriz yapsaniz diş gece yatagina birakti falan diye kucukken bizede yaparlardi ya en sevdigi seyleri alsaniz ödül gibi en azindan dısım düstü ama bunlar geldi diye sevinsin en azindan.14 subat gec olmus ya 2 hafta sonra ama yapicak bisey de yok yani düstü sonuçta.en azindan anormal bi durum varmi onu anlarsinizCocuk dis hekimligine randevu aldim ama malesef yakin zamana randevu yoktu 14 subata alabildim.
Aklina geldikce agliyor
benim oglumunda 5 yaşına yakın düşmüştü şuanda 6 yasinda 8 tane disi düştü bile yerine 4 tane geldi birde kalici azıları çıktıArkadaslar merhaba.
Oglum 4.5 yasinda. Mayista 5 yasina girecek daha doğrusu (Mayıs 2017'de doğdu).
Az once anne disim düştü diye avucunda disi ile geldi bana da kal geldi.
Daha çok erken degil mi kızlar? Ön alttaki kesici disi düşmüş. Ve şuan cok üzüldü ağlıyor
Asiri hastayım sirf gönlü olsun diye cikip istediklerini aldim. Kendim icin olsa hayatta kıpırdamazdım.Ayy kiyamam ya.Dısı düstügü için ona bi süpriz yapsaniz diş gece yatagina birakti falan diye kucukken bizede yaparlardi ya en sevdigi seyleri alsaniz ödül gibi en azindan dısım düstü ama bunlar geldi diye sevinsin en azindan.14 subat gec olmus ya 2 hafta sonra ama yapicak bisey de yok yani düstü sonuçta.en azindan anormal bi durum varmi onu anlarsiniz
Demek ki cok da erken degilmisbenim oglumunda 5 yaşına yakın düşmüştü şuanda 6 yasinda 8 tane disi düştü bile yerine 4 tane geldi birde kalici azıları çıktı
Anladim. Ben de goturucem insallah ama erkene randevu bulamadim.Bnm oğlumun 6.5 yaşında dökülmüştü şuan 10 yaşında bütün dişler döküldü arka dişler 12 yalına kadar dökülürmüş
Bazen genetik bazen de gelişimine göre (iyi olunca) oluyor dişçiye götürmüştüm arka dişleri için erken değil mi diye yapısal olarak o yaşta olduğu için dökülmüş
Hadi insallah.Düsen disini koyun bi yere sabaha hediye olarak gorsun disin yerinde mutlu olur mutlakaAsiri hastayım sirf gönlü olsun diye cikip istediklerini aldim. Kendim icin olsa hayatta kıpırdamazdım.
Yastigin altına hediye koymak mantikliymis
Daha erkene belki iptal eden olur diye ara ara kontrol edicem. Insallah bulurum.