süt dişi

yuruyenokul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
67
39
merhaba bayanlar. 29 yaşındayım ve halen ağzımda 1 adet süt dişim var :KK70: doktorum normal olduğunu söyledi bir çok hastası varmış. geçenlerde 40 yaşındaki hastasının halen süt dişi duruyormuş:) o düşünce oraya implant yapılacak
sizlerin de böyle bir durumu var mı merak ediyorum doğrusu

merhaba bayanlar. 29 yaşındayım ve halen ağzımda 1 adet süt dişim var :KK70: doktorum normal olduğunu söyledi bir çok hastası varmış. geçenlerde 40 yaşındaki hastasının halen süt dişi duruyormuş:) o düşünce oraya implant yapılacak
sizlerin de böyle bir durumu var mı merak ediyorum doğrusu
Benim de var ,dış yapimi bozuyor ama cekersem büyük boşluk olacak öyle faydasız faydasız iki dişin arasında ama üstlerinde duruyor 😏

neden çektirdiniiz
bana doktor gittiği yere kadar gitsin dedi kendisi düşer demişti ben de ellemedim hiç. kökü çok kalmamış düşer dedi zate

o zaman diş telleri devreye girer
Uzun sürer ben dişine dolgu yaptırsam alışmam 6ayi buluyor dilim sürekli orda tahammülüm yok malesef tellere falan😂😂 değişik bir huy.

Ben gülmeyi çok seviyorum mecbur kalırsam tabi ki tel kullanırım ne yapayım tabi dilim o teli yerinde tutarsa😂😂
bir şey olmaz ben tel tedavisi gördüm
inan hiç çıkarttıkmak istemedim o
kadar senden parça oluyo ki
doktorum biraz geç çıkarmıştı çok seviyodum tellerimi sürekli sırıtırdım herkes görsün isterdim canım tellerimi
zorlukları var elbette aama alışıyon
o süt dişimin yerini de ayarladılar düşünce tık diye implant olacak :KK70:

bir şey olmaz ben tel tedavisi gördüm
inan hiç çıkarttıkmak istemedim o
kadar senden parça oluyo ki
doktorum biraz geç çıkarmıştı çok seviyodum tellerimi sürekli sırıtırdım herkes görsün isterdim canım tellerimi
zorlukları var elbette aama alışıyon
o süt dişimin yerini de ayarladılar düşünce tık diye implant olacak :KK70:
Çok sevindim senin adına. Geçen bir arkadaş da resim çekerken dur ağzımı açayım o kadar para verdim tellerin görsun diye şaka yapıyordu😂😂😂

Çok sevindim senin adına. Geçen bir arkadaş da resim çekerken dur ağzımı açayım o kadar para verdim tellerin görsun diye şaka yapıyordu😂😂😂
evet şuan 50 60 bin civarı
ben 2 sene önce yaptırmıştım o zamanın parasıyla yine çok pahalıydı
parası için değil ama kendime çok yakıştırıyodum çok şirin olmuştum:KK70: yaş 26 idi o zaman şimdi 29 🤣

X