D dandini28 bebek kuşum,buruşuğum Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2009 1.024 11 358 Kocaeli 28 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dandini28 #1 arkadaşlar,kızımın alt yan kesici dişi yamuk çıktı.mafoldumbenbu durum normal mi?yaşayan var mı?kalıcı dişler çıkınca düzelir mi?teşekkürler.
arkadaşlar,kızımın alt yan kesici dişi yamuk çıktı.mafoldumbenbu durum normal mi?yaşayan var mı?kalıcı dişler çıkınca düzelir mi?teşekkürler.
maydanoz Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 576 1 96 48 Bursa 18 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dandini28 #2 dandini28 .!.: arkadaşlar,kızımın alt yan kesici dişi yamuk çıktı.mafoldumbenbu durum normal mi?yaşayan var mı?kalıcı dişler çıkınca düzelir mi?teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim kızımın da alt iki dişi şimdilik yamuk,sonrasında nasıl olur bir bilgim yok.Çocuk doktorumuza sormadım.Kalıcı olmadıkları için süt dişlerini önemsemedim.
dandini28 .!.: arkadaşlar,kızımın alt yan kesici dişi yamuk çıktı.mafoldumbenbu durum normal mi?yaşayan var mı?kalıcı dişler çıkınca düzelir mi?teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim kızımın da alt iki dişi şimdilik yamuk,sonrasında nasıl olur bir bilgim yok.Çocuk doktorumuza sormadım.Kalıcı olmadıkları için süt dişlerini önemsemedim.
S sihri Nirvana Kayıtlı Üye 13 Ekim 2008 299 6 643 İstanbul 6 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dandini28 #3 benim oğlumun da üst dişi yamöuk..bende anlamadım ya...eşim sen elledin ondan diyo...
D dandini28 bebek kuşum,buruşuğum Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2009 1.024 11 358 Kocaeli 7 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dandini28 #4 doktorumuz,diğer dişler çıktıkça yamuk olan baskılanır ve düzelir dedi ama bakalım çıktıkça göreceğiz.
doktorumuz,diğer dişler çıktıkça yamuk olan baskılanır ve düzelir dedi ama bakalım çıktıkça göreceğiz.