Pratik ve sevimli tarifimle sizlerleyim efenimm
benim çok sevdiğim bir tatlıdır hem de hiçbir malzeme ziyan olmaz.. Her seferinde puding artıyor bu kez de oyle oldu ben de size pastacık yaptım,
süt dilimime arkadaş oldu
oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabında da 1-2 saat bekletıyoruz. Dolaptan çıkarınca servis kabına ters çevirerek kapatıyoruz ve pastacığımız hazır, üzerini süsleyerek servis yapabilirsinizEki Görüntüle 1157796
işte süt dilimi ve pastacık servise hazır afiyet olsuun
Eki Görüntüle 1157798 Eki Görüntüle 1157818
ben şu pastacık ı daha çok beğendim
eline sağlık canım başarılarrr
Ellerine sağlık canımYarışmada başarılar dilerim Harika gorünüyor
Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
ellerine sağlık canım muhteşem görünüyor
Kayınvalideden onay çıktı anlaşılan:)Çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar yarışmada başarılarBende Eylül gibi pastacıka bayıldım
teşekkür ederim canımm, pastacık sunumda çok hoş oldu gerçekten artık hazır pudinge son daha sık evde puding yapma kararı aldm
Daha güzel evde bu tarz şeyleri yapmak içindeki herşeyi biliyorsun sonuçta bende pasta yaparken hazır kek kullanmam kendim yaparım mesela daha iyi
evet aslında ev keki çok daha lezzetli oluyor ama bu tarifte hem yoğun diye hem de kek yapma vaktim olmadığından hazıra kaçtım ben
Gayet güzel olmuş bence pratik sütlü tatlılar bunlar gayet normalbende kolay tarife kaçtım gibi daha iddaalı birşeyler olabilirdi ama evde tadilatımız var katılmak istedim araya sıkıştırdım
güzel olmuş gayet ellerine sağlık , katılmak tarif paylaşmak güzel oluyor
ellerinize sağlık ,yarışmada başarılar dilerim..