• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt çoğaltan Zayiflama Formülü

TK646

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
971
4
621
Muğla
İnternette deneyen bi gruptan okudum ve denedim şimdilik işe yaramış görünüyor denemek isteyen olursa;

Funda çayını 1 tatlıkaşığı fincana atıp demliyoruz ve günde 2 fincan içiyoruz.

1 Haftadır deniyorum 2 kilo eksik görünüyo tartıda hemde sütümü artırdı :nazar:yemeyi kestiğim halde.:teytey:

İnternette deneyen bi gruptan okudum ve denedim şimdilik işe yaramış görünüyor denemek isteyen olursa;

Funda çayını 1 tatlıkaşığı fincana atıp demliyoruz ve günde 2 fincan içiyoruz.

1 Haftadır deniyorum 2 kilo eksik görünüyo tartıda hemde sütümü artırdı :nazar:yemeyi kestiğim halde.:teytey:

funda çayı gaz yapmıyomu canm yani bağırsak çalıştırıcı özelli,ği var rahatsız olmuyomusun ağrıdan

Yooo hemde hiç rahatsız etmedi beni bide hem ben hem bebeğim çok çok hassas gaz konusunda herşey gaz yapar ama bu hiiiiçççç yapmadı.

canım funda çayı ot gibi bir şey mi bunu içerken zayıflamak için yiyip içmeyi azaltıyor muyuz. özel içme saatleri var mı. yada sen bu bilgiyi hangi linkten aldığını yaz ordan bakalım.

İçmenin saati yok ama düzenli olmalı yani günde mutlaka 2 fincan ve yaprağı değil ot gibi olanından demleniyo.(Yaprağını önerenlerde var)

Yeme içmeyi azaltmadan hiçbişey işe yaramaz zaten kanımca ben sadece beyaz ekmeği kestim başka bi değişiklik yapmadım. Onun yerine light ekmek yiyorum.

Googledan aratırsan daha fazla bilgiye ulaşabilirsin bitkiyle ilgili.

Back
X