Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim insallah sonucu burayada yazarsinbende forumlarda okudum ve dün akşam yaptım. Bu aksam tekrar yapacağım yaptıktan sonra dinlenin yıkanmayın deniyor, çalıştığım için yatıp dinlenemiyorum bakalım kısmet RABBİM bu günlerin hürmetine isteyen herkese nasip eder İNŞALLAHHH
inşallah canım yazarım elbetteinsa
amin canim insallah sonucu burayada yazarsin
Nasıl oluyo bu biliyomusunuzBende denemek istyrm ama pek de umutlu deglm ne bileyim ya
Adetten 2 3 gun snra basliyomussun 1 ltre sutu maydonozla iyce kaynatip oturuyosn bi yarm saate yakn ama sirada beline flanda bisiler sariyosn boyle 2 3 gun ust uste yapiliyo oara kendini sicak tutman lazmmis ben 1 kere denedim bidada usendm vallaNasıl oluyo bu biliyomusunuz
CANIM GELİN SANDALYEYEMİ OTURACAKEvet genelde iltihap olan veya çok üşüten gelinlere yapılır.ve nurtopu gibi bebişleri olur .bir sandalyenin üzerini kaldırıp alta sütlü kazan konur.battanyeye sarılan gelin üzerine oturur.terler.ve kalkıp yatar,banyo yok.
Çok enteresan ilk defa duydum keşkw bu kadar kolay olsa gerçi eskiler diyosa vardır bi bildiğiEvet genelde iltihap olan veya çok üşüten gelinlere yapılır.ve nurtopu gibi bebişleri olur .bir sandalyenin üzerini kaldırıp alta sütlü kazan konur.battanyeye sarılan gelin üzerine oturur.terler.ve kalkıp yatar,banyo yok.
Evet.buhar için .kolay kolay inş. kendimi filmlerdeki hocalara benzettim birdenCANIM GELİN SANDALYEYEMİ OTURACAK
sandalyenin altına kaynamış süt kazanı kazanın üzerine battaniye gelinde sndalyenin üzerine oturacak öylemi ne faydası olacak bu işin anlamadımEvet.buhar için .kolay kolay inş. kendimi filmlerdeki hocalara benzettim birden
O buhar kapali tupleri aciyormus faydasi bu yani. Denemedigim bir bu kaldi bu ay ben de deneyecegim ugrasmaya usenmezsem :)sandalyenin altına kaynamış süt kazanı kazanın üzerine battaniye gelinde sndalyenin üzerine oturacak öylemi ne faydası olacak bu işin anlamadım
Evet her seferinde taze olarak yapılıyormuş bu ay bende uyguladim bat 5 beklemedeyim ama umutsuzum işin aslı adet ağrısı gibi kasiklarim agriyor çok üzgünüm umarım sizde ise yararBilenler cevap yazarsa sevinirim. Her seferinde yeni maydanoz ve sut mu kullanilcak acaba??
Bu hafta pazardan bolca maydanoz toplayayim oyleyse :) cevap icin tesekkurlerEvet her seferinde taze olarak yapılıyormuş bu ay bende uyguladim bat 5 beklemedeyim ama umutsuzum işin aslı adet ağrısı gibi kasiklarim agriyor çok üzgünüm umarım sizde ise yarar
bence dene canım hiç üşenme en ufak kıvılcımdn ne yangınlar doğar. bebek için her yolu deneyecez pes etmek okO buhar kapali tupleri aciyormus faydasi bu yani. Denemedigim bir bu kaldi bu ay ben de deneyecegim ugrasmaya usenmezsem :)