Süt arttırıcı Çay ya da damla ?

gratel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
485
285
33
36
Arkadaşlar sütünüzü artırmak için çay ya da damlalardan destek aldınız mı ? İse yarayan var mı ?

Rezene çayı içtim.hurma incir süt rondodan geçirip içtim.bunlar ve her 3 saatte bir sağmak. Gece de dahil.bu şekilde arttı bir ayda mamayı bıraktık

Aç kalmamak da çok önemli.bir kaç kere 6 saat aç kaldım direk sütüm gelmedi resmen.

Doktorlar yemenin ilgisi yok diyorlar ama çok ilgisi var.ben de inanmamıştım deneyerek öğrenmiş oldum.çok yersem çok süt oldu az yersem az.yemezsem olmadı resmen

Doktorlar yemenin ilgisi yok diyorlar ama çok ilgisi var.ben de inanmamıştım deneyerek öğrenmiş oldum.çok yersem çok süt oldu az yersem az.yemezsem olmadı resmen
Yemekle artıyor tabi , özellikle su içmek , ama ben su içme konusunda çok zorlanıyorum, keşke icebilsem

Merhaba bol sıvı alımı çok önemli.Ben malt da içiyorum faydalı olduğunu düşünüyorum.Uykusuzken azalıyor ama dinlenmek çok önemli

Böyle şeyler önerilmiyor, sütü artıran şey bol bol emzirmektir, emzirme yapılamıyorsa sağım yapmaktır.
Ayrıca rezene artık önerilmiyor, genotoksik maddeler içeriyor.

Arkadaşlar sütünüzü artırmak için çay ya da damlalardan destek aldınız mı ? İse yarayan var mı ?
Su su su. 3 litre su. Başka bişeye gerek yok sütün artması için su,besleyiciliği için de protein ağırlıklı gıdalar yiyin
Ama yok illa bişey içeyim derseniz kuru dut kaynatın bi de kuru incir kaynatın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…