süt alerjisi

bebeğim 6.ayını bitirmek üzere ve süt alerjisi.bebeği alerji olan annelerle görüşmek istiyorum.
merhaba anneler..
Kizim henuz 6 aylik bizdede sut alerjisi cikti dr unuz neocate verdi fakat cocugum tadini sevmedi zorla yiyor.artik kasik mamaya gecmek istiyorum hem bu mamayi hem hazir mamayi karistirarrak versem nasil olur daha iyi onerisi olan varmi acaba ?
Simdiden tesekkurler.

merhaba anneler..
Kizim henuz 6 aylik bizdede sut alerjisi cikti dr unuz neocate verdi fakat cocugum tadini sevmedi zorla yiyor.artik kasik mamaya gecmek istiyorum hem bu mamayi hem hazir mamayi karistirarrak versem nasil olur daha iyi onerisi olan varmi acaba ?
Simdiden tesekkurler.
bizede aptamil pregomin as verdi dr ama yemiyo 8 kutu mama öylece duruyo evde biz 22 aylık olduk 11. dişimizi yeni çıkariyoruz ve tabiki bu beni kötü etkiliyo bebeğimin boyu kilosu iyi ama dişleri cok yavas cıkıyo saclarida cok az ve mama yi 2 hafta zorla yedirdigimde saclarinda artma bile oldu
ama yemiyo icine bal kattim yemedi yemeklerin icine de katmadm artık öylece bekliyoruz sut ve süt ürünlerini tuketmiyoruz bizim tek yaptığımız bu :((

bizede aptamil pregomin as verdi dr ama yemiyo 8 kutu mama öylece duruyo evde biz 22 aylık olduk 11. dişimizi yeni çıkariyoruz ve tabiki bu beni kötü etkiliyo bebeğimin boyu kilosu iyi ama dişleri cok yavas cıkıyo saclarida cok az ve mama yi 2 hafta zorla yedirdigimde saclarinda artma bile oldu
ama yemiyo icine bal kattim yemedi yemeklerin icine de katmadm artık öylece bekliyoruz sut ve süt ürünlerini tuketmiyoruz bizim tek yaptığımız bu :KK43:(
Saglik olsun uzulme bunada sukur onlar iyi olsun da bizler tuketmesekte olur gecmis olsun

Back
X