Bebegımı sütten kestım 18 aylık.dun ınek sutu verdım biberonla aksamı Boyle setler cıktı acaba alerjisi mi var yogurt falan yedırıyotum meyveli sütte ıcıyodu ama hic bisey olmamıstı bugüne kadar pazartesi randevu aldım bılgısı olanlar sevaplıya bilir mi
Bebegımı sütten kestım 18 aylık.dun ınek sutu verdım biberonla aksamı Boyle setler cıktı acaba alerjisi mi var yogurt falan yedırıyotum meyveli sütte ıcıyodu ama hic bisey olmamıstı bugüne kadar pazartesi randevu aldım bılgısı olanlar sevaplıya bilir mi
Alerji evet. Geçen hafta kızım da geçirdi. İğne oldu el be ayakları kızardı şişti. İğne ile rahatladı. İnek sütü verecekseniz suyla karıştırmayı unutmayın. Saf süt vermeyin. Dengeleyin.
Teyzemin kızı 5 yaşına kadar süt ve süt ürünleri olan hicbir şeyi yiyemedi. Bir kaşık bile yese her yeri kabariyordu. Normal de alerjisi olsa yogurt meyveli süt falan da içermezdi diye düşünüyorum. Tabi doktor daha iyi bilir tabi ki gecmis olsun
Teyzemin kızı 5 yaşına kadar süt ve süt ürünleri olan hicbir şeyi yiyemedi. Bir kaşık bile yese her yeri kabariyordu. Normal de alerjisi olsa yogurt meyveli süt falan da içermezdi diye düşünüyorum. Tabi doktor daha iyi bilir tabi ki gecmis olsun
Her süt ürününe alerjisi olmayabiliyor ama. Mesela sütün içindeki bileşenler ve günümüz Sütlerindeki katkı maddeleri yüzünden en zararlı içecek şu an süt. Yoğurt yumurta vs daha masum kalıyor. Bu nedenle sütü mutlaka kaynatıp su ile karıştırıp vermek gerekiyor. Hatta verilmese daha iyi demişti benim doktorum ve biz kestik.