süt 1 yaşinda verilio ama ?

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kizlar.. daha once dedigim gibi kizim gogusumu parcalio 11 aylik suanda ve yemek yemekte istemio.. 1 ay onceden sut verilir mi ? Hic aranizda veren oldumu 1 yas oncesi süt ? Dr. aradim cok yogun oldugu icin konusamadim.. birde nasil alistircam süte? Emzirmeyi nasil biraktircam kizlar ? Agridan uyuyamiorum.. deneyimli anneler bana yardim edin.. nasil geciş yapicam ?

emzirmeyi bıraktırma konusunda bişey diyemeyeceğim benimki kendiğinden 6.ayda bıraktığı için:(ama inek sütü verebilirsin bence bi arkadaşım 10 aylıkken diğeri 9 aylıkken başladı çok ta sağlıklı bebekleri

bende 11 aylıkken başladım oğluma süt vermeye ama sadece sabah uyanınca ve yarı yarıya sulandırılmış şekilde. şuan 1 yaşında ve yine az da olsa sulandırıyorum sütünü. sabah uyanınca süt gece uyurken mama şeklinde devam ediyoruz

11 aylik icin sutun zararli olacagini dusunmuyorum bende kizlar..eger uyanikken sutu icmiyorsa birde uyku arasinda deneyin..

Merhaba
bence senin yapman gereken süt değil, aptamil vermek. Süt bebeklerde demiri de öldürüyor ki, demir eksikliği de beraberinde bir sürü soruna yol açıyor. Doktorunla konuş ama benim kızım da yemek yememekte çok ısrarlı. Değişik yemeklerle onun sevdiği birşeyleri keşfetmeye çalışıyorum. Sen de bence ağız tadını keşfedip, yemek vermeyi ve takviye olarak aptamil vermeyi denemelisin. değişik tarifler ............................ da var

Merhaba
bence senin yapman gereken süt değil, aptamil vermek. Süt bebeklerde demiri de öldürüyor ki, demir eksikliği de beraberinde bir sürü soruna yol açıyor. Doktorunla konuş ama benim kızım da yemek yememekte çok ısrarlı. Değişik yemeklerle onun sevdiği birşeyleri keşfetmeye çalışıyorum. Sen de bence ağız tadını keşfedip, yemek vermeyi ve takviye olarak aptamil vermeyi denemelisin. değişik tarifler ............................ da var

aptamil alip denedim ve yemedi canı yemek yemek istemiyo hertürlü yemek pişiriyorum :( napıcami bilemiıorum

Back