Süt 1 günde kesilir mi

Jaylah

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
743
844
53
32
Merhaba anneler tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum.. şu aman 33 haftalık gebeyim ve Ms hastasıyım Doğumdan 1 ay kadar sonra kortizon tedavisi görmem gerek ve 1 gün bebeğimi emzirmemem gerekiyor , tedaviden önce sütümü sağıcam öyle bebeğimi beslicem ama 1 gün boyunca sütümü sağsam sütüm kesilir mi veya bebeğim memeden soğur mu ? Fikirlerinize ihtiyacım var

Sağıp atarsanız hiç bir şey olmaz 🤗
Arkadaşımda hastanede yattı bir günden fazla hemde, o sırada bebeğini biberonla beslediler kendisi de sağım yaptı attı sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadı diye biliyorum. Hatta kendisini de etkiletliyim daha doğru yardımcı olur atanamayanogretmen atanamayanogretmen ☺️

Emzirmeyi bıraktığımızda bile birden bıçak gibi kesilmiyor süt o yuzden kesilmez sağarsınız biseycik olmaz

ÇOoook teşekkür ederim cevaplar için içim çok rahatladı 🙏🏼🙏🏼 Kara kara o günleri düşünüyordum daha doğum yapmadan . Herkese sağlıklı günler diliyorum

ÇOoook teşekkür ederim cevaplar için içim çok rahatladı 🙏🏼🙏🏼 Kara kara o günleri düşünüyordum daha doğum yapmadan . Herkese sağlıklı günler diliyorum
İçiniz rahatlamış cevaplardan ama arkadaşım beni etiket yapınca ben de yazayım dedim 😊
Sütünüz bir günde kesilmez hiç endişelenmeyin.
Ben de bebeğim iki aylıkken hastanede yattım, 10 gün biberon mamayla beslendi, ben de sütümü emzirme sıklığında (2-3 saatte bir) sağıp attım 10 gün boyunca.
Sonrasında bebeğim memeyi çok kolay tuttu, şimdi 17 aylık ve hala emiyor 😍
Şimdiden bunları düşünüp hiç endişelenmeyin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸

Merak etme canim benimde sutum gelmedi 1gun emmedi mama verdik sonra emzirmeye basladim genede sutum geldi 2yasina gircek halaa emiyo😀 korkma yani birsey Olmaz Allahin izniyle

İçiniz rahatlamış cevaplardan ama arkadaşım beni etiket yapınca ben de yazayım dedim 😊
Sütünüz bir günde kesilmez hiç endişelenmeyin.
Ben de bebeğim iki aylıkken hastanede yattım, 10 gün biberon mamayla beslendi, ben de sütümü emzirme sıklığında (2-3 saatte bir) sağıp attım 10 gün boyunca.
Sonrasında bebeğim memeyi çok kolay tuttu, şimdi 17 aylık ve hala emiyor 😍
Şimdiden bunları düşünüp hiç endişelenmeyin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Çoook teşekkür ederim cevabınız için ve geçmiş olsun , inşallah benim bebeğim de sizin ki gibi tutar memeyi 🙏🏼🙏🏼
Merak etme canim benimde sutum gelmedi 1gun emmedi mama verdik sonra emzirmeye basladim genede sutum geldi 2yasina gircek halaa emiyo😀 korkma yani birsey Olmaz Allahin izniyle
Oh mis inşallah benim bebişte sorun çıkarmaz ☺️🙏🏼 Çok teşekkür ederim cevabınız için

Back