Tatlı Tarifi Süslü Tavuk Gögsü Tatlisi-Resimli

çok ama çok güzel görünüyor nefis ellerine sağlık cokacimcoook
bende aynı tariften yapıyorum fakat üstüne çikolata sosu döküyorum

cok tesekkür ederım kıslar.
sımler gercekten cok güzel görünm verıyor pastalara.
ben gazıantepten alıyorum satıldıgı yerde ambalajclarda yada pasta malzemelerı satılan yerde mutlaka olur.

ya bende buqün yaptım daha tadına bakmadım, ama yaparken hep topaklandı ya mikserle cırptım ama yinede topaklanmalar biarzda olsa kaldı tadı inş qüzel olur ben nerde yanlış yapdım anlmadm tarifide tam koydum yani malzemeleri:KK43: ya tamda misafir qelcek tadı kötü olrsa içinde topaklanmıs unlar cıkarsa rezil olurum ofsssssssssssss:KK43::KK43::KK43:

valla ben de hiç kıvamını tutturamadım bu tavukgöğsünün, hiç dilim halinde çıkartamadım. kociş kaşıkla yer hep halbuki bayağı koyu pişiriyorum ama olmuyo yaaa....

kızlar ben de aynı tarifi yapıyorum birde kaynayınca ocaktan almadan bir iki dakika önce bir çay bardağı hindistan cevizi ekliyorum o da çok güzel oluyo aklınızda bulunsun

bende aynısını yapıyorum ben genelde süslemede ceviz kullanıyorum bir de damla sakızı.
vanilyayı hiç kullanmadım

ben tarifi aynen yaptım. rengi dışarıda yediğimiz tavukgöğüsleri gibi değilde sarımtırak bişey oldu. ununu da çok az kavurdum rengi koyulmasın diye ama nafile... neden öle oldu ki acaba? ayrıca denizkızılın dediği gibi dilimlenecek kadar tok bir tatlı olmadı. oldukça koyu ama tepsiyede birbirlerine de yapıştı dilimler. off offf ne kadar beceriksizim.:kedi:

pastam012.jpg

Süslü tavuk göğsü dediğiniz kadar var.Görüntüsü harika....
Ellerinize sağlık.alkisalkisalkis

bende yaptım tatlım seninki kadar süslü deil amma oldu galibaa...
kkk001p.jpg
[/URL][/IMG]

allah askına bu tatlıların ustundekı sımler ne yenılıyormu:) MERAK EDIYORUM YA YENILIYORSA BENDE KULLANICAM

allah askına bu tatlıların ustundekı sımler ne yenılıyormu:) MERAK EDIYORUM YA YENILIYORSA BENDE KULLANICAM
evet canim yeniliyor tabi yenilmese pastlarin üstünde isi ne..gida simleri canim bunlar pasta malzemeleri satilan yerden bulabilirsin..

hemen mutfağa bi koşu gidip yapayım yarın annemlerde geliyo ohh değme keyfime

X