Tatlı Tarifi Süslü Tavuk Gögsü Tatlisi-Resimli

kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
816
9
40
harikaa...

ocakta pisiriyoruz..

3 kücük kahve fincNI UN
3 KÜCÜK KAHVE FINCANI SEKER
yarim paket margarin yani 125 gr..
1 kg süt
1 paket vanilya

öncelikle margarini tencerede eritiyoruz daha sonra üstne 3 kücük kahve fincani unumuzu ekleyip 4-5 dk kavuruyoruz cok kavrulmucak daha snra kalan digeer malzemeyi ekleyip kisik derecde sürekli karstryoruz kati kivama gelince hafif islattigimiz borcamimiza döküyoruz..

pastam009.jpg

ohhhh nefis görünüyo valla
senin bu süslemelerinede hastayim canim
ellerine emegine saglika.s.:nazar:

ohhhh nefis görünüyo valla
senin bu süslemelerinede hastayim canim
ellerine emegine saglika.s.:nazar:
saol canim benimm yokk kiss ne süslemesi..canim o istedigin elmali tarfi yükleyemedim bi türlü nedense hep hata verdi..ama denerim yinee tamam..:eek:

saol canim benimm yokk kiss ne süslemesi..canim o istedigin elmali tarfi yükleyemedim bi türlü nedense hep hata verdi..ama denerim yinee tamam..:eek:

gönüller bir olsun tatlisim yüklersin acelem yok daha bukadar nefis ve harika lezzetler arasinda bakarken kilo aliyorum zaten :)
süslemeye gelince o pariltilar yaldizlar yetiyo ayri hava katiyosun cicima.s.:nazar:

gönüller bir olsun tatlisim yüklersin acelem yok daha bukadar nefis ve harika lezzetler arasinda bakarken kilo aliyorum zaten :)
süslemeye gelince o pariltilar yaldizlar yetiyo ayri hava katiyosun cicima.s.:nazar:
saol canm benim yaa yüklerim aaklimda n kisa zamanda atarim buraya ...saol canik yaa iste öyl süslüyom püslüyom gelin gbi yapiom valah...delikafadulden

canim ya sahane gorunuyor ellerine saglik.tavuk gogsu en sevdigim sutlu tatlilardan biridir

saol canm benim bende cok seviyorum valah ..bunuda yaptim harika oldu...

canım sütlü tatlı tarıfi ararkern bunu seçtim deniycem şimdi paylaşımın için teşekkürler...

rica ederim canim dene grcekten cok güzel ve hafif oluyor...kolay gelsin..

hhmm nefis birsey yaa hele o süsler insanin istahini aciyorcokacimcoook
ben bunu hic yapmadim birkackez buna benzer yemistim ama böyle süslü falan deyildiyerimseniben
ama deniyecegim mutlaka ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktan

çok nefis görünüyor.cokacimcoook
keşke bende o parlak süslerden bulabilsem
:sinifsinif:

X