Kına Gecesi Süslü kına keseleri

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
116
İstanbul
6_8.jpg

1_19.jpg

2_10.jpg

3.jpg

4_7.jpg

5_1.jpg

harika bu modeller helede5,ye bittimmm delikafadulden
Çok şık çok basitt ve çok asil duruyolar...Ortada koca adayı yokken yapmaya başlasam mı kaydirigubbakcemile3
Paylaşım için teşekkürler...

harika bu modeller helede5,ye bittimmm delikafadulden
Çok şık çok basitt ve çok asil duruyolar...Ortada koca adayı yokken yapmaya başlasam mı kaydirigubbakcemile3
Paylaşım için teşekkürler...

Rica ederim..Bence şimdiden yapmaya başla belki koca bu hazırlıkları bekliyodur.Bakarsın geliverirkaydirigubbakcemile3

ya bende cok begendım nasıl yapıcaz bunları anlayan bırı ya burdan ya ozelden anlatsın nolur :(

yapılışları kanımca aynı ama kumaş ve süsleme olayı farklı.
kese şeklinde kumaşları diktikten sonra modellerdeki gibi süslüyosunuz.
aslında pekte anlatılacak bişi yok gibime geldi:bbo:
Ayrıca ilk kese modelide hazır satılıyor..

bu keseleri kim hazirlar kiz tarafi erkek tarfimi
kiz tarafi derseniz bide bunun icin bir model begenmem gerek :-)

Kız tarafı yapar.Ama erkek tarafıda yardım etmek isterse eğer neden olmasın?yerimseniben

ok peki kina sepetini kim alir... cünki az önce cok nazik bir sepet gördüm sen eklemistin.

Nisanda sepet bide nisa sandigi aldilar cok sevinmistim sandiklara özeniyordum ama hic bir sey cik dememistim belki alamazlar diye. sonra baktim bana nisan sandigi da almaya gittik, ufak bir sey ama beni mutlu etmeye yetmisti

ok peki kina sepetini kim alir... cünki az önce cok nazik bir sepet gördüm sen eklemistin.

Nisanda sepet bide nisa sandigi aldilar cok sevinmistim sandiklara özeniyordum ama hic bir sey cik dememistim belki alamazlar diye. sonra baktim bana nisan sandigi da almaya gittik, ufak bir sey ama beni mutlu etmeye yetmisti

Ne güzel:nazar:Allah tamamına erdirsin inşallah.:nazar:Sanırım sepetide kız alıyo.Çünkü amaç kınayı güzel sunmak.Kına ve malzemelerini ( artık neler konusorsa ) tepsi veya sepette koyup getiriyorlar.

Ne güzel:nazar:Allah tamamına erdirsin inşallah.:nazar:Sanırım sepetide kız alıyo.Çünkü amaç kınayı güzel sunmak.Kına ve malzemelerini ( artık neler konusorsa ) tepsi veya sepette koyup getiriyorlar.

demek öyle... bunu bi tam bir sekilde ögreneyim hele... daha cok kina sepetleri ekleyebilimisin topigine :-)

Bizde buna benzer bişey kardeşimin kına gecesi için yaptırmıştık...
Sepetle herkese tutunca millet 3-5 ne kaptıysa aldı valla...kaydirigubbakcemile3

cok tatlılar bende kendi ellerimle hazırlamak istiyoruuummm yapan var mıı arkadaşlar..yada su 5.resimdekini satan yer var mııı?fisfisfis

Back