Süs köpekleri hakkında acil yardım edin ...

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
Ben süs köpeği arıyorum terrier cinsi bir köpek beğendim ama fiyatları çok pahalı 300 TL'den 1000 TL'ye kadar çıkıyor benim istediğim köpek en fazla 150 TL olabilir bana fiyatı bu civarda olan süs köpekleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?

madem istanbuldasınız, fatih yedikule hayvan barınağından ücretsiz bir köpek sahiplenebilirsiniz, her cinsten var. internet sitesini googledan bulabilir, irtibata geçebilirsiniz. zaten satın almayın, canların köle misali satılması çok kötü bir şey, birilerinin petshopta canlı satışını yasaklaması lazım.

yalnız benden söylemesi, yaşamı boyunca o hayvana bakacağınızı ikna edemezseniz barınak yetkilileri size vermiyor. zaten sonradan hamile kalmanız, yok yeğeninizin gelmesi ya da eşinizin alerjik çıkması gibi herhangi bir durum olur da o zaman veririm diye düşünüyorsanız hayvan almayın, özellikle köpekler çok bağlanıyor ve bırakılınca depresyona giriyor.

unutmayın, hayvan dediğin evlat yarısı gibi, bir canı kendinize bağlıyorsunuz. 15 yıl bakarım, hasta olursa veterinere götürürm filan hepsini hesaba katmak lazım. bir de tatillerde ne yapacaksınız.

kusura bakmayın, hayvanlar çok ev değiştiriyor, mal gibi geziyorlar, üzülüyorum ondan baştan uyarıyorum.

arkadaşım fatih yedikule hayvan barınağından sahiplenebilirsin.o hayvanlar çok muhtaç onları sevindir bence.çok güzel köpekler var.

Bence de barınaklara bakmalısın hem Ücretsız hemde gerÇekten faydalı bır ıŞ yapmıŞ olursun fatıh,tuzla,Ümranıye,Şıle bır Çok yerde barınak var hatta ınternet sıtelerı de var bır bak ıstersen.

arkdaslar barınaktan edıne bılırısınz köpek hatta çok hayırlı bı ıs yapmış olur bu canlının hayatını kurtarmıs olursunuz ama unutmayın kı oradakı melekler zaten ezilmiş zaten acı çekmış bır kez de sız yaralamayın onları ve barınaktan aldıgınız zaman ücretsız alabılırsınız ama barınazk sızınle ırtıbatını asla koparmıyo sureklı arıyo arada gelıyo ve ıstanbul dısına sahıplendırme yapmıyo ve her ay barınağa mama bağışı yapmak zorundasınız bunları göz önune alarak alın hayvan oradan ve en önemlısı EĞER BAKAMAYACAK SONRADAN TERK EDECEKSENIZ ALMAYIN O HAYVANLARI ÜZMEYIN cok beddua ediyorum onları üzen insanlara çoook

Tuzla hayvan barınağındada çok güzel köpekler var ve hepsi bi aileye ve sevgiye çok muhtaçlar.Çok güzel köpekler var cins,kırma ama hepside gözünün içine bakıyorlar.Bende Tuzladan oğluşumu sahiplendim terrier cinside var.Bence gidip ziyaret etmelisin sahiplenmicekseniz bile en azından sevgi gösterip hayvanları biraz olsada mutlu edebilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…