Survivor'ın 2016 kadrosu belli oldu

:KK70::KK70:
Yaa gecen bir paylaşım yapmış o doğrumu bilmiyorum ama ülkenin bu halinin sorumlusu acundur demiş. Çünkü beni ekrana cıkartmıyor ben milleti güldürüp sinirini alıyordum demiş :KK48:
Beklerim taner den çok komik oglandi ya ne gülerdik eşim bana dacmin diye bağırırdı:-) taner den sonra survivor bile izlemedim:KK66: kafasında ni iki tahta eksik onun

Cidden bu isimler yarışacaksa cok bomba bir survivor geliyor. Kerem Bursin,Selin Şekerci,Tolgahan Sayışman,Yasemın Allen cok beğendiğim ünlüler. Büyük ihtimalle ilk defa ünlüler grubunu desteklerim survivorda :KK70: genelde hep gönüllüleri desteklerdim.. Hilmicem sagolsun :KK70: Ama o Ayşegül Doğan olmamış be.. hiç çekilmez o şimdi.:KK53:

Valla ben kadronun yaridan fazlasini tanimiyorum. Turk yapimlari ile aram yoktur fazla. Yani ne olur bilemem. Fakat acun daha yazin basinda ogulcan midir nedir onunla fotograf paylasmisti. O kesin gelir gibi. Kerem Bursin de su kisa boylu kasli eleman galiba. O da ilk once acayip kasli olup sonradan kaslari eriyip giden Murat gibi olur herhalde. Gelirler mi gelmezler mi bilmem ama niye katilirlarsa bu is biter felan diye yorum yapilmis onu pek anlayamadim. Sonucta adamlar parayla geliyorlar. Her hafta bankalarina para yatacak. Hic gelmez dediginiz adam bile gelir merak etmeyin.

Benim takip ettigim nadir turk yapimlarindan bu survivor. Ha Amerikan versiyonu yaninda oyun bahcesinde oynayan cocuklar gibi kaliyor da neyse. Zaten ben sadece oyun tarafini netten acip izliyorum. Aradaki kavga hir gur es geciyorum.

İclerinde bana sicak gelen bir tek gokhan tepe onun da katilacagini sanmam, gerci verilen isimlerden cogu hayal urunu ozellikle alex kerem bursin fazla atmaca :)

Bence bu pek dogru bi haber degil ya daha sorvivora cok var ve tolgahan sayisman yasemin allen gokhan tepe bana cok sacma geldi digerlerine alismistk anam bunlar tuhaf olur :)

Hiç sanmam bunların katılacağını. Acunun ünlü diye çıkardığı kişilerin çoğu survivor da ünlü oldu. Kimi kandırıyorsa

katılacağı söylenen çoğu ünlü oyuncudan yalanlama gelmiş zaten

inanmamakta haklı olduğumuz ortaya çıktı

X