Survivor "Yeni" Show Tv

Düşümdeki 'Ünlüler'
SURVIVOR'DA bu yıla kadar tersine işleyen bir kural vardı. En güçlüler en başta eleniyordu.
Oysa Survivor; güç, dayanıklılık, direnç demekti.
Bu çerçeveye en uygun kişiler, kulise kurban gidip ilk haftalarda oyun dışı kalıyorlardı.
Bu yıl adaların birleşmesiyle beraber bunu önlemek adına iki kural geliştirildi.
Birincisi; dokunulmazlık asasını alan kişi, boynuna kolye taktığı yarışmacıyı da dokunulmaz kılıyor. İkincisi; çanağın içinden en çok adı yazılmış olarak çıkan kişi, SMS oylamasında kendine elenmek için rakip seçme hakkına kavuşuyor.
Aslında bu kural, bir başka hataya yol açtı. Zira yine güç ve dayanıklılık ikinci planda kalacak, 'reyting' öne geçecek. Bir başka deyişle; yarışmaya reyting olarak bir katkısı olmayan, normal davranan ve bu haliyle izleyicilerden SMS alamayan yarışmacı, ne kadar güçlü ve dirençli olursa olsun elenecek. Ortalık da 'şov yapanlara' kalacak.
Peki kim bu şovmenler?
Nihat Doğan ve Taner... Çanağın içinden elenmek üzere kim çıkarsa çıksın, SMS gücü yüksek olan bu ikiliden birini karşısına alamayacak. (Nitekim geçen hafta Asena, nefret etmesine rağmen Nihat Doğan'ı yazamadı.) Böylece ortalık da direnç gösterene değil, 'anormal hareketleriyle yarışmaya reyting sağlayana' kalacak!
Acun, Ünlüler Gönüllüler yarışmasının ikincisini yapar mı bilmem.
Ama yaparsa benim aklımda ilginç bir ünlüler kadrosu var:
Helin Avşar, Ajdar, Esra-Ceyda Kardeşler, Safiye ile Faik ve Kuşum Aydın... Bu yarışmanın iki olası sonucu var: Ya reytingler tavana vurur, ya da Dominik'te darbe olur!

yüksel aytuğ:40:

Meter’den Taner’e yanıt var
6 Mayıs 2011“Survivor” adasının sıra dışı ismi Taner Tarlacı, geçtiğimiz gün en yakın arkadaşı Meter Mevsimler’in ihanetine uğradığını söylemiş, yayında isyan etmişti. Taner’e göre Mevsimler, Facebook’taki sayfasına girip onun üzerinden prim yapıyordu. Mevsimler, kankasının iddialarına “2. Sayfa” programında yanıt verdi.“Survivor Ünlüler-Gönüllüler” yarışmasının parlayan yıldızı Taner Tarlacı, programın son ada konseyine açıklamalarıyla damgasını vurmuştu. Taner, en yakın arkadaşı Meter Mevsimler’in Facebook’taki sayfasının şifresini bildiğini, oradan görüştüğü kızlara kendisini kötülediğini ve üzerinden prim yaptığını iddia etmişti.
Tüm bunları adada ablasıyla mesajlaşırken öğrendiğini söyleyen Taner, “Meter beni sırtımdan vurdu. Facebook’uma girip beni kızlara karşı küçük düşürüyormuş. Benim takılacağım kızları elimden almaya çalışıyormuş” diyerek isyan etmişti.

Meter Mevsimler, Taner’in iddiaları üzerine bir video çekip internette yayınladı. Taner’ in, kız kardeşinin oyununa geldidini savunan Mevsimler, zaten bir kariyeri oldudunu ve arkadaşının üstünden prim yapmaya ihtiyaç duymadığını söyledi. Mevsimler, “2. Sayfa” adlı programda da arkadaşı hakkında ilginç açıklamalar yaptı:

KIZLARA BİRAZ YATKIN

“Taner, aslında kızlara biraz yatkın bir arkadaş. Ben nasıl onun arkadaşlarını çalabilirim? Bir kız bile çıkıp ‘Bana görüşme talebinde bulundu’ diyemez. Taner’in ablası Yasemin, ‘Survivor’dan önce Facebook kullanan biri değildi. Taner yarışmaya katıldıktan sonra kendine hesap açtı. Taner’in ailesine saygım sonsuzdur ama beni yanlış anladılar. Ablasının burada tek bir hatası var. Beş mesaj hakkı vardı kardeşine yollayabileceği, mesajların dördünde Taner’e beni yanlış bir şekilde anlattı.”

TİMSAH MI ANAKONDA MI?

“Biz Taner’le Girne Amerikan Üniversitesi’nde, birinci sınıfta tanıştık. Fakültede yanıma gelip ‘Dostum, iki evcil hayvan arasında kaldım,. Timsah mı alayım, anakonda mı?’ diye sordu. ‘Timsah alırsam, tasma alır okula getirebilirim, kızlara gösterebilirim ama anakonda alırsam getiremem’ dedi. Beni evine davet etti. Ben o zamanlar futbol oynuyordum. ‘Antrenmanım var, gelemem’ deyince telefonumu istedi. Antrenmana gittim, çıktığımda telefonumda 55 çağrı vardı. 52’si Taner’e aitti. ‘Bir şey mi oldu’ diye merak edip hemen aradım. ‘Kanka çok aradım seni, hani buluşacaktık’ dedi. ‘Taner eve gidip geliyorum hemen’ dedim. Sonra aldım Taner’i, birlikte yemeğe gittik. İşte o gün başladık, bu zaman kadar geldik.”

AĞAÇTAN İTFAİYE İNDİRDİ

“Taner’i seven de, sevmeyen de beni buldu. Ben Taner’in her zaman arkasındayım. Onunla çok şey paylaştık. Çok anımız var. Mesela bir gün konu spordan açıldı. ‘Ben çok iyi tırmanıcıyım’ dedi ve altı metrelik ağacın tepesine çıktı. İnmeye çalıştı ama yükseklik korkusu olduğu için ‘İnemem’ dedi. Üç saat ağacın tepesinde kaldı. İtfaiyeyi çağırdık, itfaiye indirdi. Böyle çok güzel anılarımız var. Ben kız arkadaşımdan yeni ayrılmıştım. Taner beni çok güldürdü, mutlu etti. Gecenin 05.00’inde uykusundan uyanır, müziği son ses açıp dans ederdi.”

BEN POPÜLER BİRİYİM

“Taner’le kavga ettiğimiz günler de oldu. Evden kovduğum zaman beni arar ve ‘Çok üzgünüm’ derdi. Taner’in kimseye zararı yoktur. Beni güldürür. Ben, bir yere gittiği zaman ön plana çıkan bir insanım. Popüler biriyim. Kıbrıs’ta ismimi herkes bilir. Sima olarak da herkes bilir. Taner olmasaydı, yine tanınırdım ama magazin yönünden değil, spor alanında daha çok tanınırdım. Çok iyi mesajlar alıyorum ama 9-15 yaş arası, Taner’i çok seviyor. Taner, Survivor amiralidir ve 9-15 yaşındaki kişiler de onun muhafızları. Taner ‘3T’ idi biliyorsunuz, ben ise ‘2M’yim. ‘3T’ artı ‘2M’ eşittir kardeşlik. Ben Taner’e ‘deli’ derken, hiperaktif demek istedim. Kim sevmediği bir insanla yedi yıl aynı evi paylaşabilir ki?”

TANER’E MESAJ

“Taner, sen benim yedi senedir en iyi arkadaşımsın. Herkes bir köşede, sen bir köşedesin benim için. Umarım bu sözlerim sana ulaşır. Bana kırgın olabileceğine inanmıyorum, her zaman arkandayım ve seni destekliyorum.”

İLK DEFA BİRİ TANER’İ SEVDİ

Meter Mevsimler, Taner Tarlacı’nın ilişkisi hakkında da konuştu: “Taner daha önce uzun süreli bir birliktelik yaşamamıştı. Uzun arkadaşlıkları olmadı. Ama sevilmek çok hoşuna giderdi. İlk defa biri Taner’i sevdi, o da yarı yolda bıraktı. Birçok kez ayrılıp barıştılar. Bir gece Taner, ayrıldığı kız arkadaşının evine gitti. Borulara tırmanarak yatağının altına girdi ve kızı bekledi. Kız arkadaşı sabah odasında Taner’i görünce çok korktu ve tartışmaya başladılar. Bu olaydan sonra Taner kız arkadaşının kardeşleriyle de tartıştı ve onlardan dayak yedi. Taner, kız arkadaşını çok kıskanırdı ve bu yüzden çok kavga ederlerdi. Kız arkadaşı, ailesinin baskısıyla Taner’le ilişkisini bitirdi.”

İŞTE DAYAK YEDİRTEN SEVGİLİ

Taner Tarlacı’nın uğruna dayak yiyip hastanelik olduğu sevgilisinin kim olduğu da ortaya çıktı: Geçen yıl “Yetenek Sizsiniz Türkiye”nin Kıbrıs elemelerine katılıp yarı finale kalarak adından söz ettiren Rahmeli Soyer... İkilinin aşkı üniversitede başladı. Ancak Soyer’in ailesi, Taner’in dengesiz hareketleri yüzünden ilişkilerine onay vermedi. “Survivor”a katılmasından kısa bir süre önce aşırı alkol alan Taner, sevgilisinin evine gizlice girdi. Kızın korkarak çığlık atması üzerine odaya gelen ağabey ve enişte, Taner’i dövdü. Girne’de yaşayan ve sekreterlik yapan Soyer’in, adının bu şekilde anılmasından rahatsız olduğunu yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

Survivor”da bu kez yumruklar konuştu, Pascal Nouma ve Nihat Doğan arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Ödül oyunu sırasında birbirine giren ikiliyi set ekibi güçlükle ayırdı.

“Survivor”da bu kez yumruklar konuştu, Pascal Nouma ve Nihat Doğan arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Ödül oyunu sırasında birbirine giren ikiliyi set ekibi güçlükle ayırdı.

Kaşar kavgası
“Survivor”da önceki gün çamur havuzunda ödül oyunu oynandı. Dominik-Las Terenas’ta yapılan çekimlerde, gazeteciler de hazır bulundu. Oyunun finalinde Pascal Nouma, Nihat Doğan ve Ebru Destan yan yana mücadele etti. Ancak yarışı önde götüren Doğan’ın “Bunları kaşar ekmek gibi yerim ben” demesi, ortamın gerilmesine neden oldu. Destan’ın “Doğru konuş” uyarılarına kulak asmayan Doğan, rakiplerini yenince ipler koptu.

Set ekibi ayırdı
Sinirlenen Pascal Nouma, vücudundan aldığı çamuru Nihat Doğan’a fırlattı. Kadın oyuncuların “Sen kime kaşar diyorsun” tepkileri ortamı iyice gererken, Doğan ve Nouma arasındaki sataşmalar küfürleşmeye dönüştü. Ve sinirlerine daha fazla hakim olamayan Nouma, ünlü şarkıcıya saldırdı. Önce diğer yarışmacılar, ardından da set ekibi araya girip ikiliyi ayırdı. Herkesin “olay bitti” dediği anda Pascal, bir kez daha saldırıya geçti.

sacit aslan com.:40:

Hani kavga yumruk yoktu.:61:
BBG'de küfürde millet diskalifiye oldu..
Burada herşey curcuna..
Bu akşam izlemeyebilirim kalbim dayanmayacak buna.:60:

Pascal İstanbul'a dönüyor

Survivor"da bu kez yumruklar konuştu, Pascal Nouma ve Nihat Doğan arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Ödül oyunu sırasında birbirine giren ikiliyi set ekibi güçlükle ayırdı. Pascal Nouma'nın Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. Konu ile ilgili telefon görüşmesi yapılan Pascal Nouma; "Gerekli açıklamayı İstanbul'a dönünce yapacağım. Hiç kimse şahsıma ve arkadaşlarıma hakaret edemez, ettirmem." diyerek sözlerini tamamladı.
"Survivor"da önceki gün çamur havuzunda ödül oyunu oynandı. Dominik-Las Terenas'ta yapılan çekimlerde, gazeteciler de hazır bulundu. Oyunun finalinde Pascal Nouma, Nihat Doğan ve Ebru Destan yan yana mücadele etti. Ancak yarışı önde götüren Doğan'ın "Bunları kaşar ekmek gibi yerim ben" demesi, ortamın gerilmesine neden oldu. Destan'ın "Doğru konuş" uyarılarına kulak asmayan Doğan, rakiplerini yenince ipler koptu.

mynet:40:

pascal istanbula'a dönüyorsa döndüğüne değmiştir umarım nihat'ı iyi bir benzetmiştir yani :16: yani umarım dövmüştür tek temennim o :1: kurduğum cümleler çok karışık oldu :27:

Orada bulunan yazarlar,bayan oyuncuların da Pascal ve Nihat'ı azmettirdikleri konusunda hemfikir.
Başından beri hemcinsim olan yarışmacıların %100 masum olduğuna inanmamıştım,haklı da çıktım.Doldurdular doldurdular ve şimdi de ayılıp bayılıyorlar..Sanki hiç kavga eden görmemişler?
Sanki anaları babaları.Onlara ne oluyorsa?
Adı üstünde bireysel oyun.Niye yan tutuyorsun otur adam gibi izle oyunu.
Konseyde Pascal'ın Nihat'ı dürtüp dürtüp olası tartışmaya tahrik ettiği de dikkatlerden kaçmamıştır..
Reyting=Nihat+Taner tabii ki Pascal gidecekti.
Bunu hepsi biliyordu.Ben bilirim ben yaparım Asena niye yazamadı onları?
Pascal haklıyken haksız konumuna düştü.

Pascal-Nihat Kavgasında Son Karar Açıklandı
Survivor adasında Pascal Nouma ve Nihat Doğan arasında yaşanan kavgadan sonra son karar alındı.

Yaşananlar sonrası güvenlik gereği Pascal Nouma yarışmadan diskalifiye edildi. Ödül oyunu sonrasında teknik ekipin önünde gerçekleşen kavga araya girilerek sonlandırıldı. Fakat ikili yaşam alanlarına döndüklerinde daha büyük olayların yaşanmaması için Nihat Doğan'a saldıran Pascal Nouma’nın yarışmadan diskalifiye edilmesine karar verildi..kaynak:acunn.com

açıkçası üzüldüm..umarım çok güzel dövmüştürde değmiştir bu sonuca..

aa çok şaşırdım ya :s pascal gibi eğlenceli ve pozitif bi insanın gitmesine üzüldüm onu çileden çıkaran kendini beğenmiş nihat doğan gitmeliydi

facede de bi yorum yazmış bi arkadaş olayı neye bağlamış cümleye bakarmsınız

''Bir fransız türke yumruk atıyor millette helal olsun pascala diyor burası böyle bir ülke işte...''
yaklaşık bir dakika önce · Beğen ·

bunun şimdi türklükle fransızlıkla ne alaksı var.

facede de bi yorum yazmış bi arkadaş olayı neye bağlamış cümleye bakarmsınız

''Bir fransız türke yumruk atıyor millette helal olsun pascala diyor burası böyle bir ülke işte...''
yaklaşık bir dakika önce · Beğen ·

bunun şimdi türklükle fransızlıkla ne alaksı var.

saçmalığa bakarmısın :53: ya arkadaşlar nihata bayılıyorum ama bukadr millet illalah ettiğine göre bi sorun var ortada ayrıca pascal çok efendi biri galiba cidden sorun nihatımda :43:

açıkçası üzüldüm..umarım çok güzel dövmüştürde değmiştir bu sonuca..

bende sizin bu yorumunuzu gördükten sonra çok üzüldüm açıkcası çok şiddet yanlısı bi insansınız galiba bu yorumu yapabildiğinize göre...

Pascal cok sınırlı gercekten epeyde kufur ettı

Nıhatta yerınde durmuyorr

dun asena aralarına gırmeye calıstı sonra asena bayıldı konsey ıptal oldu asena mı gıdecek bellı degıl...

Asenayı gondermezler...Bu aksamkı bolumde kavga edecekler kac kısı pascalı tutamıyor ..

Ozellıkle kavga edın mı dıyorlar acep

Pascal cok sınırlı gercekten epeyde kufur ettı

Nıhatta yerınde durmuyorr

dun asena aralarına gırmeye calıstı sonra asena bayıldı konsey ıptal oldu asena mı gıdecek bellı degıl...

Asenayı gondermezler...Bu aksamkı bolumde kavga edecekler kac kısı pascalı tutamıyor ..

Ozellıkle kavga edın mı dıyorlar acep

Yayın canlı yayın mı ki?:27:
Saatlerce izliyoruz izliyoruz sonra Güçlü gadın Asena,ND.nin çenesine dayanamayıp bayılıyor.Acun da ''ups sorry !'' deyip programı kapatıyor..

bu olayın fransızla türkle ilgisi yok insan insandır o zaman türk kardeşlerimize el uzatan yabancıları alkışlayanlara tepkisiz mi kalalım ne biçim düşünce bu böyle ayrıca nihatın yaptıklarını görmüyo musunuz ne biçim bi insan anlamadım sadece laf kalabalığı var
'aynası iştir kişinin lafa bakılmaz'

Evet Fransızla Türkle ilgisi yok kimsenin de kimseyi dövmeye hakkı yok.
Bayılıyoruz işi şiddete vuran,maço erkeklere.Oh iyi yapmışmış..
Haksızlık olan durum şu ki,Tefik ve Taner de gitmeliydi.Onlar da yumruk yumruğa girdiler.

Back
X