• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor yarışmasının sarışın güzeli

Aynen boyu da ortalama. Poposu çok değişik ya koşarken sallanıyor resmen.:52:Spor yapmıyordu herhalde.:44:

Evet yukarıda da yazdım yorum olarak. Poposu çok fazla büyük. Gerçi kimi insanların da beli ince, aşağısı geniş olur ama spor da yapar ve süper görünür. Sanırım spor yapmıyordu. Yüzü de eh işte bana göre.:1:Eda Özerkan daha güzeldi.:31:

tek özelliği gözleri ve sarı saç olması bizim milletde olmadığından yapay mapay dinlemez bayılırlar :D fizik kesinlikle spor yapmayan bir fizik yoksa süper de olabilir aslında çalışsa

vRU6lnS.jpg

McoZrnD.jpg

eCERBEz.jpg

tek özelliği gözleri ve sarı saç olması bizim milletde olmadığından yapay mapay dinlemez bayılırlar :D fizik kesinlikle spor yapmayan bir fizik yoksa süper de olabilir aslında çalışsa

Evet.:1:Erkeklere; sarışın, yeşil-mavi gözlü kadın deyince akılları çıkıyor. Spor yapmadığı belli çünkü bacakları falan koşarken 'bıngıl bıngıl' derler ya öyle.:52: Yoksa fiziği spor yapınca çok güzel olabilecek şekilde. Beli ince bacakları daha kalın.:34:

Adadaki halleri bambaşka , onun dışındaki fotoğraflarda bambaşka. Yapmacık bi güzelliği var bi kere estetik tüm yüzü değiştiren bi ameliyat. Estetik olanlara çok güzel , kusursuz diyemiyorum :31: Sadece gözleri güzel bana göre .

Çişişlerle aynı okulda okumş bu müge allahım bu kız sinirlerimi bozuo benim yarışmadada öleydi

Back