NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.782 607.251 1.098 43 Malatya 9 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1 Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosu belli olmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Yılmaz Morgül'ün ünlüler takımında yer alacağı açıklanmıştı. Adanın ikinci yolcusu da bugün belli oldu. Dünyaca ünlü futbolcu İbrahim Yattara, yeni sezonda ıssız adada ter dökecek. Kaynak: Hürriyet
Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2016'nın kadrosu belli olmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Yılmaz Morgül'ün ünlüler takımında yer alacağı açıklanmıştı. Adanın ikinci yolcusu da bugün belli oldu. Dünyaca ünlü futbolcu İbrahim Yattara, yeni sezonda ıssız adada ter dökecek. Kaynak: Hürriyet
InFlames Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2014 2.423 2.300 168 10 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2 Programı izlemiyorum ama Trabzonlu olarak Yattarayı görünce anlamsız bir sevinç yaşadım zira çok seviliyor kendisi Trabzon halkı tarafından
Programı izlemiyorum ama Trabzonlu olarak Yattarayı görünce anlamsız bir sevinç yaşadım zira çok seviliyor kendisi Trabzon halkı tarafından