Survivor 2016'nın Finali Ertelendi

ertelese suc ertelemese suç. survivor izlemeyenlerde haldir haldir belgesel ve siyasi program izliyorlar zaten

Survivor ertelense ne ertelenmese ne ? ölen insanlar gerimi gericek ? Hayır !... Ateş düştüğü yeri yakar arkadaşlar kusura bakmasın kimse adam yayını kesmiş yapabiliceğini yapmiş. Yok program vatan haini ilan edilmiş. Niye kimse Flash TV'yi vatan haini etmiyor ? Hergün şarkilar halaylar. Dilin kemiği yok işte her şeye konusuyor....

Bizim milletimiz için survivorde olup bitenler hain saldırılardan ve lehştlerimizden daha önrmli maalesef. Resmen tv karşısında saçma sapan programlarla hipnoz ediliyoruz. Galiba yapılmak istenen de bu uyutulan halk zararsız halktır anlayışıyla.

ya ben anlamiyorum. acubun politik durusunu sevmiyorum, bu sene cocuklardan survivorda izleyemwdim ama bu adamin işi bu. burda acuna laf edenler bomba patladi diye işe mi gitmediniz? yoksa evde yemek mi pismiyor? yoksa tv mi açmiyorsunuz?

hepsini geçtim ulkede zaten hergun sehit var, bombadan ölen bizim insanlarimiz sehit olanlar ne? niye o zaman bu tepkileri gostermiyorsunuz? yoksa asker ve polisler ölebilir diye mi dusunuyorsunuz? şehitler varken c.başkanının kizi evlendi o zaman hayat devam ediyor dediniz evet bencede ediyor. ee o zaman acuna bu tepkiniz niye? biraz geniş dusunmek lazım.

Sizce burda yorum yazanlar hayat devam ediyor diyenler mi.
Yanlış kişilere kızıyorsunuz.
Acunu sevmiyorum çünkü halkı uyutuyor bu kadar basit.

Sizce burda yorum yazanlar hayat devam ediyor diyenler mi.
Yanlış kişilere kızıyorsunuz.
Acunu sevmiyorum çünkü halkı uyutuyor bu kadar basit.
evet kimsenin hayatini durdurdugunu zannetmiyorum. o zaman kimse ise gitmesin hayati durduralim. tamda terorun istedigi gibi. acun zaten eglence uzerine bir kanal kurdu. herkes oturup haber izlemek zorunda degil. ben bu işlerin gobeginde calisiyorum. evde zerre haber izlemiyorum bu benim ulkeyi umursamadigim anlamina gelmez. işim zaten bu ve emin olun sizlerden fazla aci haber duyuyor ve görüyorum

Siz bilinçli olabilirsiniz hanımefendi ama bu halkın çoğu değil.
Akşam Survivor sabah Survivor Panaroma izliyor bir çoğu.Tv başından kalkmıyor kimse.Haberler 15 dk lığına açılıyor çoğu evde.Bir araya gelince bunun konusu dönüyor yarım saat.
Hani çoğunluk sizin gibi eğlence sektörü ya demiyor gününü bununla geçirenler var.Sözde halkına karşı duyarlı Acun keşke insanları nasıl uyuttuğunun farkına varsa da programlarını tümden kaldırsa.

acun programlari kaldirinca butun gun survivor konusan insanlar Arş a mi erecek zannediyorsunuz? keşke oyle olsa. bu işte calismaya basladigimdan beri anladim ki bizim halkımız işine geldigi gibi yasiyor hayatini. cahilligini isine geldigi gibi kullaniyor mesela, maalesef eskiden halkini çok seven biri olarak çoğunun bencil oldugunu anladim. asker sehit olunca asker olmasaymis, polis sehit olunca maaslarini almayi biliyor diyenleri duydum. o yüzden acun falan hikaye.

Arşa ermezler belki ama en azından birinden kurtuluruz.
Şu an eğlence programlarının en fazla yayınlandığı/izlendiği kanal az buçuk ortada.
Daha da fazla bir şey yazmayacağım bana göre bizim gibi bilinçsiz toplumlara 7-24 belgesel yayınlanmalı başka da bir şey olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…