- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
Ben varım sanırım :) O s*lağın yendiğine üzüldüm açıkcası..Bızdık Nihal'in 1.80'lik Tuğba Özay'ı yendiği anda, içinden "çak çak çak" yapmayan Türk kadını yoktur herhalde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım sanırım :) O s*lağın yendiğine üzüldüm açıkcası..Bızdık Nihal'in 1.80'lik Tuğba Özay'ı yendiği anda, içinden "çak çak çak" yapmayan Türk kadını yoktur herhalde![]()
Öyle deme ağlaar :)Ben varım sanırım :) O s*lağın yendiğine üzüldüm açıkcası..
Benımde aksine nihal varken semih bile gözüme atmıyoÖyle deme ağlaar :)
Ünlülerdeki Eda varken, sinir olacak başla kız bulamiyorum şu andaNihal iyi bile geliyo
Gecen sene ne guzeldiEvelynn nin turabi hayranligi bile guzeldi
Bir Hasan reyiz olsa da desteklesek![]()
I think so :)))Bende fırsat buldukça izliyorum ama gözlerim eskileri arıyor . Alışmam icin zaman gerek
paranın gücü işte yoksa kim katlanır o açlığıa sefaleteKızlar ütopyada Semih yerinden kıpırdamazdı yer içer yatardı hiç bir iş yapmazdı tembel ya...
Burada koşuyor aç kalıyor ne komik geldi bana anlatamam.
Ayrıca ortalığı ilk günden karıştırmaya başladı yine
Her zaman ki gibi özgüven tam ben kendime ve sms lere çok güveniyorum her hafta elemede olabilirim sıkıntı olmaz diyor.
Ne var tv8 de :)Tv 8 i açin:)))
aynenn ben işteyim meselaNe var tv8 de :)
Herkes evde değil ki hemencik açıversın![]()
Erkek fatmanihal kadar gıcık antipatik saftirik biri daha olmamıştı bence
nasıl beceriyor bu kadar itici olmayı anlamıyorumm
yani şimdilik her akşam oynamaz bencePazar akşamı izledimm
Hem gönüllü oldukları için hemde daha genç oldukları için gönüllüleri tutmaya başlamıştım.
Ama sonuc tabiki hüsran.
Şuanda isimlere hakim değilim , ünlülerdeki 5 kişiden fazlasını tanımıyorum zaten.
Gönüllülerden aglayan kız kimdi neciydi bilmiyorum ama çok yetersiz ve duygusal olarakta yetersiz oldğunu düşünüyorum tabi :)
sonracıma biri çok yakışıklı zayıf sacları şekilli kesik hayır bananeyse
sonuc olarak sımdı her aksam oynayacak mı?
aynen :))))) çok kötü yaaaaBu seneki Survivor dökülüyor bence.
Yılmaz Morgül bile oyun aldığına göre..
Seçimler berbattttt ötesi.