Bence de gecen yılkiler daha iyiydiKızlar çok kötü ya bu sene hepsi fis cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de gecen yılkiler daha iyiydiKızlar çok kötü ya bu sene hepsi fis cikti
Kızlardan nagihan iyi bence.Zaferi begenmiyorum ama.Topu atarken çok yavaş. Hareket etti.Bence de gecen yılkiler daha iyiydi
nagihan iyi gonullulerdende damla iyi.gizemde iyi gibi nihali hic saymiyorum zatenKızlardan nagihan iyi bence.Zaferi begenmiyorum ama.Topu atarken çok yavaş. Hareket etti.
Kimi tutuyorsun. Gonullumu. Ünlüler mi.ben gönüllüler.nagihan iyi gonullulerdende damla iyi.gizemde iyi gibi nihali hic saymiyorum zaten![]()
Ben morgüllülerı tutuyorumKimi tutuyorsun. Gonullumu. Ünlüler mi.ben gönüllüler.![]()
Bende bende...Ben morgüllülerı tutuyorum![]()
ben daha karar vermedim canim nihal olmazsa gonulluler daha yakin geldi bu sefer aslinda :))Kimi tutuyorsun. Gonullumu. Ünlüler mi.ben gönüllüler.![]()
Ahh morgül ahh kaçtane badana almissin kendine bayildimBende bende...
Nihalcilar morgülculer diye halk ikiye ayrilacak:))))ben daha karar vermedim canim nihal olmazsa gonulluler daha yakin geldi bu sefer aslinda :))
Aman ben nihalci degilim Allah korusunNihalcilar morgülculer diye halk ikiye ayrilacak:))))
ya morgül varken morgüllü olasım var ayrılmayalım gitmeben daha karar vermedim canim nihal olmazsa gonulluler daha yakin geldi bu sefer aslinda :))
morgul baska canim takimin gulu adi ustundeya morgül varken morgüllü olasım var ayrılmayalım gitmeşaka bir yana bende jkarar veremedim ama morgüller aç kalmasın dayanamam
![]()
nihal ve semih olmasa bencedemorgul baska canim takimin gulu adi ustundeama digerlerine isinamadim pek nedense gonulluler daha iyi geldi nihal haric tabi
![]()