Bazen beni de guldurmuyor degil ama cok gereksiz konusuyor gerci kardesini izledim ondan beter nihal normal geliyor ona bakincabana çok sevimli geliyor ya
Tek favorim semih <3 kizlardan yok benim :))arkadaşlar favorileriniz hep erkek, ya kızlardan birini desteklicek olsanız?
damlayla ebru fena değil gibi
Gizem kerimoglu nada oy verdim burdaTek favorim semih <3 kizlardan yok benim :))
arkadaşlar favorileriniz hep erkek, ya kızlardan birini desteklicek olsanız?
damlayla ebru fena değil gibi
Gizem kerimoglu nada oy verdim burdaher ikisinde verdim semih ve gizem kerimogluna ankette :)
ben tek semihe verdim.digerine karar vermedim atakanami.versem onu da acabaGizem kerimoglu nada oy verdim burdaher ikisinde verdim semih ve gizem kerimogluna ankette :)
Aslında kız sporcu ama neden başarılı olamıyor onu anlamıyorum :) aynen sohbetler güzel sonuçta yarışma onlar kazanıyor.ay en gıcık olduğum kerimoğlu, suratsız
arkadaşlar sizinle tamamen zıt düşündüğümüz halde sohbet muhabbet... ne güzel
Eger bugün semih birinci olursa bakalım ada nasıl olucak ben bir bölünme bekliyorum.gizem konusunda kararsizim semihin yaninda gibi ama emin degilim ondan :/
Aynen.Yılmaz'a bak,ceylan gibi sekiyor
semihle gizem zaten ayri takiliyor ama diger gruptada bolunme olabilir semihin tarafina gececekler olur gibime geliyor elenme korkusunaEger bugün semih birinci olursa bakalım ada nasıl olucak ben bir bölümbe bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?