Bazen beni de guldurmuyor degil ama cok gereksiz konusuyor gerci kardesini izledim ondan beter nihal normal geliyor ona bakincabana çok sevimli geliyor ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen beni de guldurmuyor degil ama cok gereksiz konusuyor gerci kardesini izledim ondan beter nihal normal geliyor ona bakincabana çok sevimli geliyor ya![]()
Tek favorim semih <3 kizlardan yok benim :))arkadaşlar favorileriniz hep erkek, ya kızlardan birini desteklicek olsanız?
damlayla ebru fena değil gibi
Gizem kerimoglu nada oy verdim burdaTek favorim semih <3 kizlardan yok benim :))
arkadaşlar favorileriniz hep erkek, ya kızlardan birini desteklicek olsanız?
damlayla ebru fena değil gibi
Gizem kerimoglu nada oy verdim burdaher ikisinde verdim semih ve gizem kerimogluna ankette :)
ben tek semihe verdim.digerine karar vermedim atakanami.versem onu da acabaGizem kerimoglu nada oy verdim burdaher ikisinde verdim semih ve gizem kerimogluna ankette :)
Aslında kız sporcu ama neden başarılı olamıyor onu anlamıyorum :) aynen sohbetler güzel sonuçta yarışma onlar kazanıyor.ay en gıcık olduğum kerimoğlu, suratsız
arkadaşlar sizinle tamamen zıt düşündüğümüz halde sohbet muhabbet... ne güzel![]()
Eger bugün semih birinci olursa bakalım ada nasıl olucak ben bir bölünme bekliyorum.gizem konusunda kararsizim semihin yaninda gibi ama emin degilim ondan :/
Aynen.Yılmaz'a bak,ceylan gibi sekiyor![]()
semihle gizem zaten ayri takiliyor ama diger gruptada bolunme olabilir semihin tarafina gececekler olur gibime geliyor elenme korkusunaEger bugün semih birinci olursa bakalım ada nasıl olucak ben bir bölümbe bekliyorum.