Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
en sevdiğim bardağımı kırdım az önce ya survivor izleyecem diye zalım acun hep senin yüzünden

onu motive etsin diye getirmişler motive edemeyeceği noktada gönderirler o zamana kadar kimse dokunmaz bence
Bence de o sadece bagirsin yarislarda basarili.olacagini pek sanmam ama kolay kolay elenecegini de malum reyting.malzemesi acun onu eler mi hemen :))

Bence de o sadece bagirsin yarislarda basarili.olacagini pek sanmam ama kolay kolay elenecegini de malum reyting.malzemesi acun onu eler mi hemen :))
ya mustafa topaloğluda mesela hiç yarışamıyordu ama nerdeyse sonuna kadar kaldi ben yılmaz morgülünde kalacağına eminim dediğin gibi rating uğruna kalır

Bence de Yılmaz Morgül bizi şaşırtacak gibime geliyor

ya mustafa topaloğluda mesela hiç yarışamıyordu ama nerdeyse sonuna kadar kaldi ben yılmaz morgülünde kalacağına eminim dediğin gibi rating uğruna kalır
Yani nihat doganda mesela bunlar acunun aslari kolay kolay gitmezler neyse bize de eglence cikiyor iste

bu serkan çok zayıftı survivora gelecem diye kas falan yapmış iyi çalışmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…