- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efecan galibaSemihe posta koyan neydi adı çok sinir biri..
Acunun jip nasıldı öyle gözüm kaldı
O neydi oyleeeeYa ben hala Acun'un jipteyim
Serkan utopyada fena zayifti semih serkana selam verirken serkan hic orali olmayacakmis gibi geldi bi an ama oyle olmadiEfecan galiba
Serkan şişmiş kas yapmışSerkan utopyada fena zayifti semih serkana selam verirken serkan hic orali olmayacakmis gibi geldi bi an ama oyle olmadi
Semih içine atıyor sonra patlayacak oSerkan şişmiş kas yapmış
semih beni şaşırttı geri planda duruyo şimdilik
Şimdilik gözlem yapıyoSemih içine atıyor sonra patlayacak o
onu motive etsin diye getirmişler motive edemeyeceği noktada gönderirler o zamana kadar kimse dokunmaz benceYilmaz morgul takimi iyi motive ediyor da yarisirken ne yapacak bakalim
Bence de o sadece bagirsin yarislarda basarili.olacagini pek sanmam ama kolay kolay elenecegini de malum reyting.malzemesi acun onu eler mi hemen :))onu motive etsin diye getirmişler motive edemeyeceği noktada gönderirler o zamana kadar kimse dokunmaz bence
ya mustafa topaloğluda mesela hiç yarışamıyordu ama nerdeyse sonuna kadar kaldi ben yılmaz morgülünde kalacağına eminim dediğin gibi rating uğruna kalırBence de o sadece bagirsin yarislarda basarili.olacagini pek sanmam ama kolay kolay elenecegini de malum reyting.malzemesi acun onu eler mi hemen :))
Yani nihat doganda mesela bunlar acunun aslari kolay kolay gitmezler neyse bize de eglence cikiyor isteya mustafa topaloğluda mesela hiç yarışamıyordu ama nerdeyse sonuna kadar kaldi ben yılmaz morgülünde kalacağına eminim dediğin gibi rating uğruna kalır