Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tugba da yagmurdan farksiz bence oyunlarda pek kazandigini gormedim yagmur en azindan etliye sutluye karismiyor :)Evet oda gitsin tabi de, ondan önce yağmur gitmeliydi ya.
Ada da süs niyetine duruyor.
Sedayla takılıryılmazla tuğba gidince nagihan ne yapacak bakalım
Dedim ya ikise de gitsin. Ama öncelik yağmur bana göre :) Kızın varlığı belli değil ki. Çaktırmadan kadrodan çıkartılsa yokluğunu farketmicez yanitugba da yagmurdan farksiz bence oyunlarda pek kazandigini gormedim yagmur en azindan etliye sutluye karismiyor :)
Dedim ya ikise de gitsin. Ama öncelik yağmur bana göre :) Kızın varlığı belli değil ki. Çaktırmadan kadrodan çıkartılsa yokluğunu farketmicez yani![]()
Atakan ne demiş ki ya nagihana ?
Aynen etti mi etmedi mi merak ettim ben deşimdi atakan nagihana küfür etti mi etmedi mi, bu önemli bence, yoksa nagihan rol mu yapıyo
İste onu semih de çok yapıyor. Semih böyle yapar falan filan. Egolu insanlar 3. Şahıs gibi konuşurmuş. Onun için gıcık oluyorum onlaraay tuğbada aynı yılmaz gibi, tuğba özay öyle tuğba özay böyle...
diyorum size kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsedenden korkun![]()
Kaç yaşında mehmet 20 var mı .küçük duruyor bencede.bu mehmeti kimse sallamıyo garibim, küçük çocuk diyo tuğba buna![]()
İste onu semih de çok yapıyor. Semih böyle yapar falan filan. Egolu insanlar 3. Şahıs gibi konuşurmuş. Onun için gıcık oluyorum onlara![]()