Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saftiriklik var birazay bu zafer ezik be![]()
Saftiriklik var biraz![]()
Gönüller ilk elemede gizem ve Semihi soyleyecekler ama bence ikiside elenmiyecek.gizemin atarı kime ya, semihin yaverisin işte, sanki yalan![]()
Gönüller ilk elemede gizem ve Semihi soyleyecekler ama bence ikiside elenmiyecek.
Nihal de güldü zafere atamayinca aynen sonra Nihal de gizeme yükleniyor.Zafer ne kadar itici yaa kendi arkadaslari daha cok guluyor ozellikle nihal o gidip gizeme sariyor oh iyi oldu semihe de yenildi hazmedemedi tabi :))
Zafer ne kadar itici yaa kendi arkadaslari daha cok guluyor ozellikle nihal o gidip gizeme sariyor oh iyi oldu semihe de yenildi hazmedemedi tabi :))
Tv de reklam var şuan. Reklamlardan sonra atakanla ibo final oynayacak :))
Nihal hepsinden fazla guldu herseyi alaya aliyor zaten safmidir nedir ama gizem agzinin payini verfi nihalin iyi oldu :)Nihal de güldü zafere atamayinca aynen sonra Nihal de gizeme yükleniyor.
Nihal orayı tatil köyü zannediyor. Yarışmalar da onun için animasyon![]()
Ben sevmiyorum ama komik.oldugu dogru ozellikle oyunlarda yarisirkenki rahatligi cok gulduruyor beninihal çok fena ya, ama seviyorum o kızı çok komik![]()
Bızde de tam tersi. Kumandayi ben kaptım eşim internete kaldı ordan bakıyor maçamaçta da 1. yarı bitiyo, kumandayı kapsam bari![]()