- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
Off şımarık bi kız yaaaaaYa tanıtımlarda görünce bende çok şaşırdım Nihal'in makyajsız hallerine de şahit olacağız bol bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off şımarık bi kız yaaaaaYa tanıtımlarda görünce bende çok şaşırdım Nihal'in makyajsız hallerine de şahit olacağız bol bol
20.00Saat kaçta başlıycak bacilar im
Turabicik olsaydı keşke :))
Bende varım ya bendeeeeeeeee
sen burdasın ya ondan çağırmadım yaBende varım ya bendeeeeeeeee
Ben yilmazcik Morgulcuk hastasıyım dedeeeee:))))sen burdasın ya ondan çağırmadım ya
Ben burdayim caniim heyecanla bekliyorum.ozellikle Yilmaz morgulu fragmanda bile olay birde estetik yaptirmis heralde yüzü bir degisik geldi
ben her survivor başlangıcı gibi tarafsızım göreceğiz kimleri tutacağım bende bilmiyorum her an herşey olabilirBen yilmazcik Morgulcuk hastasıyım dedeeeee:))))
ya bir değişik adam zaten bakalım bizi neler bekliyor ama kesin adaya geliyorum diye botox falan yaptırmıştır en kötüBen burdayim caniim heyecanla bekliyorum.ozellikle Yilmaz morgulu fragmanda bile olay birde estetik yaptirmis heralde yüzü bir degisik geldi
Yok be allah korusun ben o adamı hanımı tutmamben her survivor başlangıcı gibi tarafsızım göreceğiz kimleri tutacağım bende bilmiyorum her an herşey olabilir
ben geçen senki tayfayı çağırcam zaten bu gidişleListe yapalım mı kim survivor izliyor diye
Çetere Tutak mi baci si :)))ben geçen senki tayfayı çağırcam zaten bu gidişle