yani tamam semih iyi biri.degil belki sinsi bilemem ama digerlerinin de cok onyargili ve onun ustunden prim yapmaya calistigini goruyorum , aynen gecen yili mumla aricaz gibi gozukuyor :)o konuda katılıyorum direk semihe tepkili gelmişler gelirken anlaşmışlar eliyelim diye sanki sürekli taş atmalar her yaptığına ters ters cevaplar hadi biz neyse onların bu kadar erken semihi dışlayıp kulis yapmalarını beğenmedim yani yanlış yapıyorlar benceama hakikaten çok sıkıcı erkenden kulise başladılar kim kalacak bakalım o gruplar dağılır boşa grup yapıyorlar sanki
Kesinlikle bende isinamadim ben nagihani bi nebze begeniyorum bende nihale gıcık oldum yaa tam conconbu sezon beni hiç sarmadı henüzdaha ısınamadım yarışmacılara
nagihana gıcık oldum izledikçe belki fikrim değişir
Deme gorsek kotu bir tarafini elestirelim ama yok yani bence simdilikBencede bende göremedim Semih'in kötü bir yanını
evet ya bende semih olduğu için önyargılıyım ama burda sakin yani diğer o efecanlar falan daha sinsi hiçbişey yapmamışken direk saldırıya geiyorlar yolda gelirken direk atar yaptı ya semihe ilk gün durduk yere çok komik geldi hepsi güldü halbuki ama direk semihe dedi havanı alırım gibisinden şeyler saçma yani çok göze batıyor bu şekilde ters tepecek onlara semih baya kalır adada bence zatenyani tamam semih iyi biri.degil belki sinsi bilemem ama digerlerinin de cok onyargili ve onun ustunden prim yapmaya calistigini goruyorum , aynen gecen yili mumla aricaz gibi gozukuyor :)
Kesinlikle bende isinamadim ben nagihani bi nebze begeniyorum bende nihale gıcık oldum yaa tam concon
iste bir onceki yarismasindaki davranislarindan dolayi onlar hemen bir onyargiyla yaklasti efecanin o hareketi hic hos dehildi gercekten yarisma baslamamis daha bismillah hemen huzursuzluk yapti bana itici geldi efecan :/ dedigin gibi bu yaptiklari semihe oy olarak geri donecek bence de :))evet ya bende semih olduğu için önyargılıyım ama burda sakin yani diğer o efecanlar falan daha sinsi hiçbişey yapmamışken direk saldırıya geiyorlar yolda gelirken direk atar yaptı ya semihe ilk gün durduk yere çok komik geldi hepsi güldü halbuki ama direk semihe dedi havanı alırım gibisinden şeyler saçma yani çok göze batıyor bu şekilde ters tepecek onlara semih baya kalır adada bence zaten
Bak mesela şimdi yarisirken ne kadar hızlı koştu.Deme gorsek kotu bir tarafini elestirelim ama yok yani bence simdilik
Aynen baktım da...aynen ya, ne bu çaba yani, survivor sayfasındaki fotosunda bile aynı duruş aynı çaba
Bugun eve erken geldım ve tv8de işte benım stılım vardı bu nıhalın kardeşi yarışmacıymış yemın ederım nihal kardeşine göre iyi6 yaşında kızım var küsünce falan Nihal gibi davranıyor , ben çok gülüyorum ona o kadar tanıdık ki
Tuğba da eski manken ama kilolu belki survivor sayesinde forma girer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?