- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Benim bildiğim diş fırçası , macunu bile yasaktı gecen sene . Bu sene kuralları esnettiyse bilemem tabi .
Onda var bişeyler bence ...
Yaşını ondan iyi mi bileceğiz sanki
Yarışmacı olarak iyi ama ben sevemedim, Turabi'nin iki boy büyüğü gibi.ben bu çocuğu tutuyorum bide yılmazcım morgülcüğümü..
turabi vari hareketlerini bende sezinledim ama yarışmacı olarak mükemmel dün izledimde eline su dökecek yok gibi.. ..umarım turabileşmezz.itici olur çünkü..Yarışmacı olarak iyi ama ben sevemedim, Turabi'nin iki boy büyüğü gibi.
Kız çakma Turabi buben bu çocuğu tutuyorum bide yılmazcım morgülcüğümü..
Kız çakma Turabi bu
Ben semihi tutuyorumgıcık bir tipi var ama severim keretayi
o semihi ben ütopyadada sevmezdim bide survaryoya girmiş
acun cidden işini biliyor nihal gibi tipleri bilerek seçiyor ama yılmazcım morgülcüğüme laf yokk dermişimmEe Acun biliyor kimden prim yapacağını
sanki nihal çok mu iyi bir yarışmacı. Ağlamali gulmeli biri iste
Ünlülerden de yılmaz Morgulun tipi neydi öyle bandanasina gurban olduğum
Yılmazi sana yedirmemacun cidden işini biliyor nihal gibi tipleri bilerek seçiyor ama yılmazcım morgülcüğüme laf yokk dermişimmkoşuşunu yerim ben onun..
Önlemini baştan almış diyosun yani , olabilir mümkündür bence deKalıcı makyaj yaptirmistir Yılmazcigim Morgül :)))
Biraz önce bende aynı şeyi düşündüm dünki benim stlim özetlerine baktımbi. içimiz dışımız nihal oldu. Junior Nihaldede aynı konuşmalar aynı hareketler ...Geleceğin yeni ciciş kardeşleri olmaya adaylarBide bu Nihalin kardeşi sanırsam benim stilime gmiş.ailecek ne bu torpil yahu millet yırtınıyor yarışma lara katılabilmek için bunlar hoppp en gözde yarışmalardalar.
evet Allah tan kadro kötübende aynen ya burda ked, gibi semih şoka giriyorumkolay gelsin canım sana çok kpss dedinmi akan sular durur umarım istediğin puanı alırsın zaten bu senenin kadrosu da sıkıcı ya boşver sen git ders çalış bence
aaa neden ki merak ettmMillette survivori izlediğini gizleme akimi başladı. Böyle yapınca zeka olarak level atladiklarini sanıyorlar :)) ben de izliyorum çoh da iyi çoh da guzel oluyor :)))
aaa neden ki merak ettm
kız merveciii
nagihan ı mı tutuyon bu sene dekimi tutuyon bakim
kedi gibi yazmak istemişim semih için yani çok sakin şimdilik yaevet Allah tan kadro kötü
şu kırmızıyla boyadığım kısmı anlamadm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?