Hadi ibo nihali bi haşlasın heyecanla bekliyorumdaha the walking dead izliciz
Ben önce twd izledim .
Ondan sonra nagi ancak kesiyo
Güzelmiydi peki beğenmeyenler vardı bu bölümü
cidden nagehanı beğeniyor musun ...semihi tutanları anlamıyorum serkay ve efecan küfür etmiş olabilir
sanki semih çok efendi ukala konuşmalar kendini çok yüksekte görmeler kendini bir şey sanıyor finale kalırım diye düşünüyor
hele yanında ki gizem tam bir gerizekalı
gizem memişe neler dediler hırsızsın felan filan şu gizem kerimoğlu elendiği zaman yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum
nihal bile hiç bir şey yapamıyoken şuan biraz daha iyi
diğer ikisi dokunulmazlık umrumzda değil
ünlüler de onlardan farkısız atakan çok iyiydi düşüşe geçti dedikodudan fırsat bulamıyor
yılmaz morgül ayrı alem yunus edayla
en iyi nagihan evet ama malesef çok agresif çok yırtıcı birisi
ama en ennnnn nefret ettiğim semih ve gizemmmm
Aynen efecan ilkgun ku hareketi yapmasaydi böyle olmazdı ve serkay in yemek olayı semih haklı bence ilkgunden cephe alinmis.cidden nagehanı beğeniyor musun ...
Semihi bende sevmem ama daha adaya elemanlar gelirken adama saldırdılar..serkay efecan tam bi dallama,zafer boş vücut nihalden bahsetmiyorum bile hukuğu kazandıran sisteme edem ben nasıl kazandıysa..bu kızın hak savunduğunu düşünemiyorum..yılmaz Morgül nagehan tuğba özay magalomanlar,mehmet gürültü kirliliği yunus saftirik adalının önde gideni..geriye pek bi adam kalmıyor ,bence adada idareten dik durabilen tek kişi semih ve kerimoğlu
Kokonat yüzünden. Serkay damla. Gizem ve Nihal. Birisi fazla mi yemiş orasını tam anlamadım.Ay basini kaçırdım niye tartisiyodu gonulluler
Kokonat yüzünden. Serkay damla. Gizem ve Nihal. Birisi fazla mi yemiş orasını tam anlamadım.
Zafer ve efecan da bank yapiyormus ibo geldi oraya birseyler söyledi yapılan yerle ilgili zaferin ona canı sıkıldı efecanla ben yapıyorum gibi birşeyler söyledi.
Aynen.Sacma sapan seyler yani
Kokonat dolu adada kokonat paylasamiyolar bunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?